hits

Gratulerer med dagen, prins Daniel, kronprinsesse Letizia og prins Harry!

I dag 15. september fyller prins Daniel 37 år!

Prins Daniel av Sverige feirer i dag sin første fødselsdag som prins. Daniel ble født 15. september 1973 - samme dag som kong Carl Gustaf ble kronet til konge!

Olof Daniel Westling Bernadotte, som nå er hans fulle navn, har avviklet sine knappe tre første måneder som prins, og selvom mesteparten av denne tiden har gått med til bryllupsreise, har prins Daniel allerede begynt å representere for Sverige. Det er ventet at den ferske prinsen utover høsten vil få flere representasjonsoppgaver, og at han etterhvert vil fordype seg og fokusere på områder som passer han best.

Jeg gratulerer prins Daniel så mye med dagen! Og jeg håper Daniels første fødselsdag som prins blir en strålende dag!

Men, det er ikke bare prins Daniel som fyller år i dag. Det er nemlig flere bursdagsbarn blant Europas kongelige 15. september.

En annen prins fyller også år i dag, og det er britiske prins Harry. Harry fyller 26 år, og prinsen som blir kalt partyprinsen blir nok feiret godt av venner.

Kronprinsesse Letizia av Spania fyller38 år i dag. Tobarnsmoren er ikke kjent for å feste like mye som partyprinsen Harry, men hun blir nok feiret av sin mann og døtre i dag.

Jeg gratulerer også kronprinsesse Letizia og prins Harry så mye med dagen i dag!

5 kommentarer

Criminal Minds Norway

15.09.2010 kl.17:52

Gratulerer med dagen til dem :)

Marthe

16.09.2010 kl.18:38

Hurra for prins Harry! :D (Og de to andre da)

Martine

17.09.2010 kl.23:42

Marthe: Så hyggelig å høre fra deg igjen! Håper alt står bra til! :-)

Marthe

18.09.2010 kl.12:46

Alt står bra til her :) Jeg har jo lagt ned min egen blogg, men jeg følger jevnlig med på din allikevel :) Keep up the good work!

Martine

19.09.2010 kl.10:24

Marthe: Godt å høre at alt står bra til med deg! Jeg ble litt bekymret da jeg plutselig merket at bloggen din var lagt ned en gang i sommer nemlig. Og hyggelig å høre at du følger med på bloggen min innimellom allikevel! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv