hits

Kongelige damer i New York denne uken

Det er ikke bare prinsesse Madeleine av Sverige som for tiden befinner seg i New York. Også dronning Rania og kronprinsesse Maxima har vært i storbymetropolen på offisielle oppdrag  den siste uken.

Som kjent bor og arbeider prinsesse Madeleine (28) for tiden i New York. Madeleine trengte å komme seg litt bort fra Sverige etter bruddet med forloveden Jonas Bergström i våres, og tilbringer derfor høsten i sin favorittby New York. Svenskeprinsessen arbeider for organisasjonen "World Childhood Foundation", som er grunnlagt av hennes mor, dronning Silvia, og som hun er høy beskytter av.

Denne uken har det vært flere kongelige damer på plass i New York på viktige oppdrag. Kronprinsesse Maxima (39) er en av dem. Den nederlandske kronprinsessen har møtt FNs generalsekretær Ben Ki-moon, og hun var tilstede og talte under åpningsdagen for den 65. generalforsamlingen ved FNs hovedkvarter, nettopp i New York

En tredje kongelighet som har vært i "The Big Apple" denne uken er dronning Rania (40) av Jordan. Dronning Rania er kjent for å være en meget engasjert dame som gjør mye for omgivelsene. Denne gang talte Rania ved den årlige Clinton Global Initiative (CGI) i New York. Det sjette årlige møtet i CGI samlet fremtredende personer i politikken, næringsliv, vitenskap, akademikere, religion og underholdning for å diskutere globale spørsmål som klimaforandringer og gjenoppbyggingen av Haiti.

Se bilder av de flotte kongelige damene i New York her!


Prinsesse Madeleine var ikke den eneste kongelige damen i New York denne uken

Kronprinsesse Maxima og FNs generalsekretær Ben Ki-moon

Kronprinsesse Maxima talte ved FNs generalforsamling i New York

Populære dronning Rania av Jordan på plass i New York denne uken

Dronning Rania talte ved CGIs årlige møte i storbymetropolen

4 kommentarer

KB

25.09.2010 kl.18:23

Kjempefin blogg! Ha en strålende dag :-)|

Martine

25.09.2010 kl.20:36

KB: Tusen takk for det! Ha en fin dag (kveld) du også! :-)

Ellen

26.09.2010 kl.18:47

Pliktene kaller de konglige :)

Martine

01.10.2010 kl.17:44

Ellen: Ja, de gjør visst det! ;-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv