hits

Victoria og Daniel til stede ved Bernadottejubileet i Paris

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er på plass i Paris i forbindelse med Bernadottejubileet.

Endelig begynner det svenske kronprinsesseparets arbeid sammen. Victoria og Daniel er i disse dager i Frankrike for å markere Bernadottejubileet. For 200 år siden ble Jean-Babtiste Bernadotte valgt til svensk tronfølger. Jean-Babtiste tok senere navnet Karl Johan, og ble svensk-norsk konge.

Victoria og Daniel ankom Paris i går ettermiddag, og tok med dette tatt på sitt første offisielle utenlandsbesøk sammen. I fire dager vil det svenske kronprinsesseparet være tilstede ved ulike markeringer og tilstelninger på historiske steder rundt om i Frankrike i anledning jubileet.

I går startet det hele med en eksklusiv mottagelse arrangert av det svenske instituttet i Paris hvor 250 gjester var invitert. Før mottagelsen møtte Victoria og Daniel pressen og fotografenes blitzer, og kronprinsesseparet så svært glade og fornøyde ut. Deretter fulgte mottagelsen, før det så bar ut i Paris' gater hvor det så bøe spist middag på en restaurant i et lite privat selskap.

Se bilder av kronprinsesse Victoria og prins Daniel på plass i Paris på Bernadottejubileets første dag her!

3 kommentarer

åse

30.09.2010 kl.09:49

stilig par! og heldige som får "jobbe" litt i paris

Ellen

30.09.2010 kl.22:48

Svenskene har virkelig en kronprinsesse de kan være stolte av, utrolig vakker og naturlig!! Tror nok Daniel vil komme til å bli mer komfortabel med rollen sin etterhvert - flott kar!!

Martine

01.10.2010 kl.17:58

åse: Ja, de er veldig flotte sammen! Og de ser fortsatt veldig lykkelige ut. Det hadde vært greit å få jobbet litt i Paris, ja! ;-)

Ellen: Ja, Victoria er virkelig en flott kronprinsesse som ikke bare er vakker, men som gjør en utrolig bra jobb. De har også vært heldige med Daniel som nok kommer til å bli en veldig fin representant for Sverige etterhvert.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv