hits

Kronprinsesse Mette-Marit startet i dag 3. studieår ved BI

For en måned siden fulgte hun datteren prinsesse Ingrid Alexandra til sin første skoledag, i dag var det mamma kronprinsesse Mette-Marit selv som hadde høstens første skoledag. Mette-Marit startet nemlig i dag sitt tredje studieår ved handelshøyskolen BI.

Mette-Marit skal dette året studere "Teamledelse og lederteam" ved BI som ligger i Nydalen i Oslo, og det er noe hun tydelig ser fram til.

- Jeg synes det er spennende å få lov til å begynne på mitt tredje år her på BI. Jeg synes det er et stort privilegium å få lov til å bruken tiden min på å studere og lære noe nytt. Jeg har hatt stor glede av de to foregående årene jeg har hatt her på BI, sier Mette-Marit.

De to første årene ved BI studerte Mette-Marit "Lederskap, makt og mening" og "Consulting." Kursene inngår i Master of Management-portefølgen.

Kronprinsesse Mette-Marit ankom BI i dag tidlig, klar for første skoledag. Hun var stilig antrukket i sort, og hadde et trendy pirat-skjerf rundt halsen. Kronprinsessen ble høytidelig tatt imot av skolens rektor.

Jeg synes det er veldig bra at Mette-Marit velger å studere, og at hun klarer å kombinere studiene med arbeidet som kronprinsesse og med morsrollen.

Jeg ønsker Mette-Marit lykke til videre med studiene!

4 kommentarer

Kristin

28.09.2010 kl.21:19

Jeg ønsker Kronprinsessen lykke til med studiene! Det er interessante fag hun skal ta, jeg har selv tatt lignende fag tidligere. Jeg likte godt skjerfet med hodeskallene!! Det var veldig artig!!

åse

30.09.2010 kl.09:42

det er veldig inspirerande at ho som vaksen kvinne byrjer å studere igjen.

det er aldri for seint!

Ellen

30.09.2010 kl.22:25

Siden hun hadde tynt med utdannelse når hun kom inn i kongehuset- er det vel kanskje på sin plass at hun tilegner seg kunnskap i trå med at hun er kronprinsesse .....

Martine

01.10.2010 kl.17:50

Kristin: Ja, jeg synes og så skjerftet var artig! Litt utradisjonelt og uformelt på en måte.

åse: Det er helt sant! :-)

Ellen: Jeg synes hvertfall det er veldig positivt at hun velger å studere videre nå!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv