hits

Charles og Camilla i India

Prins Charles og Camilla, hertuginnen av Cornwall, overværer i disse dager Commonwealth Games 2010 i New Dehli i India. Og i den anledning har den britiske prinsen og hans kone fått anledning til å oppleve ordentlig indisk kultur på nært hold.

Den britiske prinsen nølte ikke med å delta i en energisk dans med innbyggerne da han og Camilla besøkte landsbyen Tolasur, utenfor Jodhpur. Både Charles og Camilla fikk for anledningen malt en bindi, et lite rødt merke, i pannen, og begge to fikk store fargerike kranser om halsen.

Charles og Camilla besøkte blant annet også skolen St Stephen's secondary school i Chandighr, hvor elevene viste de britiske kongelighetene ulike indiske skikker. Før de forlot skolen fikk Camilla overrakt et portrettmaleri av seg selv som en av de indiske elevene hadde malt.

Ta en titt på disse herlige og fargerike bildene fra prins Charles og Camillas møte med den indiske kulturen under deres opphold i India her!

Herlige bilder, er det ikke? Jeg synes det er flott å se Charles, og også Camilla for den saks skyld, så sprudlende og levende. Jeg må virkelig si at både Charles og Camilla imponerer meg på disse bildene!

4 kommentarer

Ellen

08.10.2010 kl.09:02

Hehe! Det var morsomme bilder jaa:)) Er enig med deg at det var fint og se dem slippe seg løs! :D

Ønsker deg en riktig god helg :)

Kristin

08.10.2010 kl.19:32

Ja, det er flotte bilder, artige og fargerike - men er det ikke det India er da?! Mye farger mener jeg. Fint å se dem slippe seg løs ja, men også godt å se hvor godt Charles og Camilla ser ut til å ha det sammen!

Marthe

08.10.2010 kl.22:12

Jeg har aldri likt Camilla jeg da :P Men det er nok mye fordi jeg har en greie for prinsesse Diana. Hehe. Men ellers veldig fine bilder! :) Charles synes jeg er morsom!

Martine

11.10.2010 kl.12:02

Ellen: Ja, ikke sant! Takk for det! Jeg hadde en god helg - håper du hadde en fin helg også :-)

Kristin: Jo, det er jo typisk India med mye liv og mye farger! Flott å se dem sammen slik, ja!

Marthe: Hehe, sant det! ;-) Ja, Charles er en artig kar! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv