hits

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel populære i Kina

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel av Sverige besøker denne uken Kina, hvor de viser seg å være svært populære blant innbyggerne.

Victoria og Danieler for tiden på statsbesøk i Kina, og da de i dag besøkte Sommerpalasset i Beijing skapte det hysteri blantde mange nysgjerrige tilhengerne som hadde møtt opp for å få et glimt av det svenske kronprinsesseparet. Politiet måtte virkelig anstrenge seg for å holde kontroll på alle de nysgjerrige kineserne.

Kronprinsesseparet tok selv oppmerksomheten med knusende ro, og hadde problemer med å holde seg alvorlige da tilstandene ble hysteriske.

- Dette var en helt ny opplevelse, sier kronprinsesse Victoria.

Victoria og Daniel skal være i Kina i underkant av en uke. Besøket ble i går innledet med et besøk på den kinesiske muren, og i morgen går turen videre til Shanghai.

2 kommentarer

Kristin

11.10.2010 kl.11:42

Så fine bilder! Spesielt det første, på den kinesiske mur er det vel, var veldig artig! Jeg håper de får mange flotte opplevelser i Kina, det er et spennende og annerledes land, selv om ikke alt er like bra der. Det har vi jo hørt om de siste dagene i forbindelse med Fredsprisen.

Martine

11.10.2010 kl.12:04

Kristin: Det er sant! Vi får håpe omstendighetene ikke påvirker oppholdet deres. Det kommer et innlegg med flere bilder fra deres besøk på den kinesiske mur senere i dag! Ha en fin dag så lenge! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv