hits

Bilder: Prins Christian 5 år!

Hei alle sammen!

Jeg har denne uken vært på studietur til Skottland, og har derfor ikke fått anledning til å oppdatere bloggen da vi ikke hadde tilgangtil internett på turen. Nå er jeg imidlertid tilbake, og bloggingen er tilbake for fullt.

I går  fylte prins Christian av Danmark 5 år, og selvom jeg ikke hade anledning til å skrive et innlegg om det da, så gjør jeg det nå! :-)

15. oktober 2005 ble lille prins Christian Valdemar Henri John født på Rigshospitalet i København.

Prins Christian er kronprins Frederik og kronprinsesse Marys eldste barn. Han har en lillesøster, prinsesse Isabella (3), og blir om noen få måneder storebror til enda to små da kronprinsesse Mary venter tvillinger i januar.

5-åringen prins Christian har blitt en flott og livlig gutt med glimt i øyet. Dette kan vi se på bildene som har blitt publisert i anledning prins Christians fødselsdag i går.

Se de flotte bildene av bursdagsbarnet og 5-åringen prins Christian her!

4 kommentarer

Kristin

16.10.2010 kl.19:21

Ja, dette var flotte bilder av en kjempesøt prins!! Jentemagnet der ja!! Jeg likte spesielt godt det første bildet!

Så heldig du er som har vært i Skottland!! Jeg var også der på studietur for noen år siden, på sør-østkysten. Hvor var du?

Martine

16.10.2010 kl.22:46

Kristin: Han kommer nok til å bli populær hos jentene, ja! ;-)

Ja, vi hadde en veldig fin tur! Vi var hovedsaklig i Glasgow, men også en tur innom Edinburgh. :-)

Pernille

17.10.2010 kl.12:12

han har blitt stor! kjempe søt :D

Martine

19.10.2010 kl.18:53

Pernille: Ja, ikke sant! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv