hits

Film: Felipe y Letizia - una historia de amor

Onsdag denne uken blir tv-filmen "Felipe y Letizia - una historia de amor" vist i Spania.

Filmen "Felipe y Letizia - una historia de amor", eller "Felipe and Letizia - a love story", som den heter på engelsk er en tv-film som tar for seg det spanske kronprinsparets liv og relasjon fra deres aller første møte og til i dag. Den offentlige kunngjøringen av deres uventede forlovelse i november 2003 og bryllupet i mai 2004 er selvfølgelige begivenheter som blir skildret i filmen.

I filmen spilles kronprins Felipe og kronprinsesse Letizia av Fernando Gil og Amaia Salamanca. Kong Juan Carlos og dronning Sofia skildres også i filmen, og de spilles av Juanjo Puigcorbè og Marisa Paredes.

Tv-filmen produseres av den spanske tv-kanalen Telecinco, og det er Joaquin Oristrell som er regissør for miniserien.

Her ser dere noen bilder av kronprins Felipe og kronprinsesse Letizia fra deres bryllupet. Ved siden av og under ser dere bilder av skuespillerne som spiller det spanske kronprinsparet i filmen avbildet i de samme scenene.

Jeg synes Amaia Salamanca er ganske så lik kronprinsesse Letizia. Fernando Gil synes jeg imidlertid ikke er så veldig lik kronprins Felipe. Ellers synes jeg filmskaperne har vært flinke med detaljene, og ut fra bildene vi ser her synes jeg filmen ser veldig proff ut.

Jeg vet ikke om filmen vil bli vist andre steder enn på den spanske tv-kanalen, eller kanskje komme ut på DVD. Det håper jeg imidlertid at den gjør, for dette er en film jeg gjerne vil se.

Hva synes du? Er dette en film du kunne tenke deg å se?

8 kommentarer

Kristin

18.10.2010 kl.19:00

Jeg er enig med deg. Hun er lik Letizia, men han er ikke fullt så lik Fèlipe. Jeg synes likevel hun ser litt "kunstig" ut, både i forhold til originalen og ham, men Fernando Gil ser mer "naturlig" ut, om du skjønner hva jeg mener...? Riktig søt er han! Ja, jeg kunne også ha lyst til å se filmen. Tror nok ikke den kommer på TV her, men kanskje den kan bestilles som DVD på Amazon om noen måneder?

åse

18.10.2010 kl.19:14

han var iallefall ikkje så lik på nærbildet, dei kunne med fordel farga augebryna hans litt.

oppdater oss gjerne dersom du finn ut noko meir om filmen :)

Martine

19.10.2010 kl.18:55

Kristin: Ja, det er sant! Jepp, jeg satser på Amazon og DVD! ;-)

åse: Ja, enig! Den ekte Felipe har litt mørkere trekk enn kopien! Det skal jeg gjøre vettu! :-)

silje veronica

19.10.2010 kl.21:33

Ja, dette er en ilm je kunne tenkt meg å se...

Gunn

22.10.2010 kl.15:04

Enig.

Si fra om du kommer over dvd! Kunne godt tenke meg å se denne.

Martine

22.10.2010 kl.21:35

silje veronica: Ja, jeg også!

Gunn: Det skal jeg gjøre! :-)

rent a car

28.10.2010 kl.19:01

Me encanta esta pareja

Martine

28.10.2010 kl.22:43

rent a car: I don't speak much Spanish, but if I understand you right, you are saying "I love this couple". Am I right? :-)

I do too! Felipe and Letizia is a beautiful couple, and they are great together!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv