hits

Mary og Victoria i like kjoler fra By Malene Birger

Kronprinsesse Victoria bar torsdag kveld en nydelig grå kjole av merket By Malene Birger. I juni bar kronprinsesse Mary den samme kjolen i hvitt.

Kronprinsesse Victoria var torsdag på en kort visitt i Amsteram hvor hun var med på å markere Svenska Handelskammarens 50 års jubileum. Torsdag kveld bar den svenske kronprinsessen i den forbindelse en nydelig chiffonkjole på en gallamiddag, hvor hun blant annet delte ut en pris til Ikea-gründer Ingvar Kamprad.

De som så Victoria synes kanskje det var noe kjent med kjolen hun bar, og det kan stemme. Danske kronprinsesse Mary bar nemlig samme modell av den nydelige kjolen på gallamiddagen på Drotningholm slott i Stockholm 17. juni i forbindelse med kronprinsesse Victoria og Daniel Westlings bryllup.

Kronprinsesse Victoria hadde torsdag valgt en grå utgave av den flotte asymmetriske By Malene Birger-kjolen, mens kronprinsesse Mary hadde i juni på seg en hvit variant av samme kjole.

Jeg synes kjolen er helt nydelig, og den er flott i begge fargene. Jeg liker det lette og luftige stoffet i chiffonkjolen, i tillegg til det klassiske preget og det asymmetriske snittet. Både Mary og Victoria kler kjolen kjempegodt, og jeg synes det er stilig at kronprinsessene velger å gå i samme kjolemodell - om enn ikke på samme tid.

Hva synes du om Mary og Victorias kjoler av By Malene Birger? Hvem kler kjolen best?

5 kommentarer

Kristin

30.10.2010 kl.19:39

Veldig flott kjole, både den hvite og den grå!! Hvem som kler den best? Hmmm.... vanskelig å si, men det er vel Victoria. Hun "fyller" den bedre, om du skjønner hva jeg mener? Mary blir litt for tynn i den hvite kjolen, selv om hun også er flott!

Martine

01.11.2010 kl.08:50

Kristin: Ja, jeg skjønner hva du mener! Jeg synes også begge to ser veldig bra ut i kjolen, men Victoria kledde den kanskje best, ja.. Når det gjelder smykkene kronprinsessene har valgt til, må jeg imidlertid si at jeg liker Marys valg bedre..

Pernille

03.11.2010 kl.12:49

synes begge kjolene var fine!

synes begge kledde den og.

skulle jeg hatt en av dem ville jeg kanskje tatt hvit :)

Maiken

28.04.2011 kl.19:33

Synes de begge var veldig fine, men marys kjole i hvitt gir meg litt bryllup assosiasjoner. Men nydelig kjole og fine farger på begge!

Martine

28.04.2011 kl.21:17

Maiken: Jeg er enig i at Marys hvite kjole gir litt bryllupsassosiasjoner! Men nydelige kjoler og fine farger på begge to, ja!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv