hits

Prins William og Kate Middleton har forlovet seg!

I dag kom nyheten hele verden har ventet på lenge: Prins William og hans mangeårige kjæreste Kate Middleton har forlovet seg.

"Prinsen av Wales er henrykt over å kunne annonsere at Prins William og frøken Catherine Middleton er forlovet", heter det i en melding fra Clarence House i London.

William og Kate skal ha forlovet seg på en privat ferietur til Kenya i oktober. Prins William har selv informert dronning Elizabeth og resten av familien om forlovelse, og han spurte selv Middletons far om tillatelse til å gifte seg med datteren hans.

Bryllupsdatoen er enda ikke fastsatt, men bryllupet vil finne sted i London våren eller sommeren 2011. Dermed blir det enda et stort kongelig bryllup neste år. Som kjent gifter også fyrst Albert av Monaco seg med sin Charlene Wittstock i juli.

I følge pressemeldingen fra Clarence House vil William og Kate vil etter bryllupet neste år bo i Nord-Wales, hvor prins William er innrullert i luftforsvaret.

Jeg gratulerer William og Kate så mye med forlovelsen! Dette var en veldig hyggelig nyhet!

Jeg kommer tilbake med mer informasjon senere... :-)

7 kommentarer

Marthe

16.11.2010 kl.14:07

Jeg er så glad!! Denne dagen har jeg venta på lenge. Nesten så jeg vurderer å reise til London :) gratulerer så mye til William og Kate! Kommer til å bli et fantastisk bryllup! Britene har venta lenge ;)

Martine

16.11.2010 kl.14:12

Marthe: Ja, dette er virkelig en hyggelig begivenhet!! Jeg tenkte på deg da jeg hørte det, og tenkte at du nok er spesielt glad for nyheten, ettersom du liker det britiske kongehuset så godt ;-) Britene har ventet lenge, ja! Og bryllupet kommer helt sikkert til å bli fantastisk! :-)

devilicious

16.11.2010 kl.15:08

De er så utrolig søte sammen..

Marthe

16.11.2010 kl.17:23

Hehe ja jeg ble veldig glad for denne nyheten! Men har du noen idè om hva Kates tittel blir? For tittelen "princess of Wales" er vel egentlig reservert for Charles' kone (og evt døtre), men Camilla bruker jo ikke sin tittel. (Av respekt for Diana). Kan Kate virkelig "bare" bli omtalt som hertuginne når hun gifter seg med den fremtidige kongen av England? Hun blir jo Queen Catherine en dag. Hun kan kanskje blir prinsessen av Wales? Jeg er usikker på reglene der, vet du noe om det?

Martine

16.11.2010 kl.21:58

devilicious: Ja, det er de virkelig!

Marthe: Det vet jeg faktisk ikke. Ettersom hun gifter seg med prins William som en dag blir konge og fordi hun derfor blir dronning, er det godt mulig av hun får tittelen "Princess of Wales", ja. Dette vet jeg ikke så mye om, så det blir spennende å se hvordan de løser dette.

Kristin

16.11.2010 kl.22:42

Ja, dette var hyggelige nyheter!! Selv om de har vært sammen i 8 år, så ble jeg verrasket da jeg leste nyheten på nettet i formiddag! Jeg gratulerer dem så mye!! Jeg er nok anglofil jeg også.

Martine

16.11.2010 kl.23:54

Kristin: Ja, forlovelsesryktene har jo svirret i noen uker nå, men det har de jo også gjort så mange ganger tidligere, så jeg ble også overrasket da den gledelige nyheten kom i dag.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv