hits

Kate har fått Dianas forlovelsesring!

Prins William har gitt Kate Middleton sin avdøde mors forlovelsesring.

Prins William og Kate Middleton har vist seg for første gang som forlovet, og Kate viste stolt frem forlovelsesringen til pressen. Og forlovelsesringen er ikke hvilken som helst ring, det er nemlig ringen prinsesse Diana fikk av prins Charles da de forlovet seg for nesten tredve år siden.

Forlovelsesringen er en vakker 18 karats koloss som består av en stor safir omringet av 14 diamanter. William beskrev selv ringen på denne rørende måten: - Det er mammas forlovelsesring, så den er selvsagt svært spesiell for meg. Det er min måte å sørge for at mamma er med på det som skjer i dag.

Det nyforlovede paret møtte pressen i monark-residensen St James Palace i ettermiddag.

Prins William og Kate Middleton ankom pressemøtet arm i arm, og blitzlampene lynte fra det store antallet fotografer som hadde samlet seg. Kate strålte iført en vakker knelang, blå kjole, mens William var stilig og formelt antrukket i dress og slips under seansen.

Her ser dere bilder av det nyforlovede paret og av Kates flotte forlovelsesring. Jeg synes ringen er nydelig, og at det er utrolig flott og rørende at William har gitt Kate ringen til sin avdøde mor.

Hva synes du om Kates forlovelsesring?

10 kommentarer

åse

16.11.2010 kl.22:08

frysningar :)

fantastiske nyheter dette!

Kristin

16.11.2010 kl.22:48

Det er både rørende og romantisk av William og gi sin mors forlovelsesring til sin forlovede! Ringen er kjempefin, det er safir er det ikke? Det er nesten samme farge som kjolen til Kate. Kjempefin den også, og en av mine favorittfarger. Flott hår har hun også.

Det har forresten vært en annen Queen Katherine i Storbritannia, jeg mener en av Henrik 8.s koner het Katherine Howard, og at hun var en av dem som ble henrettet? Jeg mener også han hadde enda en Katherine etterpå, men det er jeg ikke sikker på... Noen som vet mer?

Marthe

16.11.2010 kl.23:23

Ringen er fantastisk, og det er veldig romantisk av William å gi henne Dianas ring. Jeg synes begge virket avslappede og lykkelige under intervjuet idag, og det var veldig hyggelig å se! Jeg er veldig glad på deres vegne :)

Martine

16.11.2010 kl.23:50

åse: Ja, ikke sant! :-)

Kristin: Ja, det stemmer. Ringen består av en stor safir omgitt av mange små diamanter. Den matcher Kates kjole perfekt! :-) Flott farge, ja! Og veldig flott hår!

Mye av det du nevner stemmer. Wikipedia sier dette om Henrik 8. og hans koner: Catherine of Aragon var Henrik 8. første hustru. De skiltes fordi Catherine ikke maktet å føde en sønn. Catherine Howard var henrik 8. femte kone. hun ble halshugd med begrunnelsen høyforræderi.

Martine

16.11.2010 kl.23:51

Marthe: Ja, det synes jeg også! Intervjuet var vellykket og avslappet, og de så lykkelige ut! :-)

michelle / mird

17.11.2010 kl.09:33

MOT PELS, vis at du bryr deg. Gå i tog i Fredrikstad, sjekk ut:

♥ http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=113153102085963

Gunn

17.11.2010 kl.12:06

Dette er jammen gledelige nyheter! Jeg er så glad på W og K sine vegne! Og jeg GLEDER meg til bryllup :-)

Martine, dette er en så flott blogg, du er så flink.

Martine

17.11.2010 kl.21:15

Gunn: Det gjør jeg også! :-)

Tusen takk for det, Gunn! Det er veldig hyggelig å høre at du synes det! :-)

Amina

22.11.2010 kl.13:39

For en stund siden var det i noen artikler påpekt at Kate slettes ikke ble kalt for Kate verken av sin familie eller venner. Det stod at hun foretrukket å bli kalt Catherine. Jeg tror de engelske tabloidene løy så det rant litt i de artikklene. Under forlovelsesintervjuet kalte william henne for Kate opptil flere ganger. Snakk om konstruert sak!Men interessant, hehe:).

Martine, jeg husker du skrev et innlegg om hvor tynn den spanske kronprinsessen var blitt. En ting jeg la veldig merke til ved Kate var at hun også er svært tynn. Du kunne se det spesielt ved midjen og armene hennes. Jeg vil ikke antyde noe spiseforstyrrelse eller noe for noen mennesker er faktisk veldig tynne helt naturlig. Men håper det er greit at jeg nevner det uten å virke slem.

Martine

22.11.2010 kl.15:37

Amina: Ja, det tror jeg også. Som du sier - William kalte jo selv hennes for Kate, og han ville neppe gjort det, og i hvertfall ikke i et formelt intervju, hvis han til vanlig kaller henne Catherine.. :-)

Jeg la faktisk ikke merke til det selv - jeg var nok mest opptatt av forlovelsesringen.. ;-) Men du har helt rett i at også Kate er svært tynn, ja.. Det er selvfølgelig helt greit at du nevner det! :-) Hun ser ut til å være en person som er naturlig veldig slank.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv