hits

Madeleine snakker for første gang ut om bruddet med Jonas

Prinsesse Madeleine forteller nå for første gang ut om bruddet med Jonas Bergström.

I et intervju med det svenske magasinet DI Weekend forteller Madeleine om sitt nye liv i New York, og for første forteller hun også åpenhjertig om forlovelsesbruddet med Jonas Bergström i april.

- En slik sak som jeg gikk igjennom er veldig privat og at alt ble så offentlig gjorde det til en vanskelig tid i mitt liv. Derfor er tiden i New York akkurat nå veldig deilig. Her kan jeg gå rundt og være anonym på en helt annen måte enn hjemme i Sverige, sier Madeleine til DI Weekend.

Svenskeprinsessen har de siste månedene bodd i New York, hvor hun jobber som prosjektansvarlig for World Childhood Foundation. Madeleine innrømmer at det iblant er tøft å være så langt hjemmefra, men at hun trives godt i storbymetropolen.

- Det er klart man savner sine absolutt nærmeste, men jeg har venner her også. Stockholm er iblant en litt liten by, sier Madeleine.

Madeleine  takker nå familien, og spesielt storesøster kronprinsesse Victoria, for støtten.

- Jeg trodde jeg skulle komme meg igjennom det, men det hele skyllet over meg i ettertid. Derfor var min søster en engel og stilte opp for meg.

Videre utelukker ikke Madeleine at oppholdet i New York blir permanent.

- Jeg begynner med ett år, så får jeg se. Akkurat nå ser jeg på New York som mitt hjem, sier Madeleine.

Hva tror du om prinsesse Madeleines fremtid? Tror du kommer til å bosette seg permanent i New York, eller returnere til Sverige etter en tid i storbymetropolen?

4 kommentarer

Criminal Minds Norway

19.11.2010 kl.17:02

Jeg tror Madeleine kommer til å gjøre det hun føler er best for henne selv :)

Martine

19.11.2010 kl.17:38

Annelies: Ja, det tror jeg også. Madeleine er en ganske sta jente med sterke meninger, og hun gjør nok det hun selv vil og som er best for henne selv, ja..

Kristin

19.11.2010 kl.21:45

Nei, jeg tror egentlig ikke det. Hun kommer nok tilbake, hjemlengselen blir nok for stor etterhvert...

Martine

20.11.2010 kl.11:34

Kristin: Jeg håper du har rett! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv