hits

Den svenske kongefamilien samlet på slottet

Den svenske kongefamilien deltok i går på World Child & Youth Forum på det kongelige slott i Stockholm.

Med unntak av prins Carl Philip, som er opptatt med studier på Alnarp landbruksuniversitet, var hele den svenske kongefamilien tilstede under forumet hvor kongeparet sto som verter.

Prinsesse Madeleine, som for tiden bor og arbeider i New York, hadde tatt turen tilbake til Sverige for anledningen. Hun representerte dermed sammen med kong Carl Gustaf, dronning Silvia, kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

Det var flott å se (nesten hele) den svenske kongefamilien samlet igjen, og det var hyggelig å se prinsesse Madeleine tilbake på svensk jord, om så bare for en kort visitt.

En annen ting, apropos Madeleine og Sverige: I går ble det kjent at Madeleine ikke kommer til å være tilstede under den tradisjonsrike Nobelfesten i Stockholm i midten av desember i år. Madeleine drar tilbake til New York og kommer ikke hjem til Sverige igjen før jul.

Dette var litt skuffende synes jeg. Jeg skjønner at det er langt å dra frem og tilbake mellom New York og Sverige, og at hun sikkert har masse arbeid som må gjøres i New York, men kongefamiliens tilstedeværelse og representasjon på Nobelfesten er en årelang tradisjon, og blir sett på av mange som en av de vitkigeste representasjonsoppgavene i løpet av året.

Men men, sånn er det. Resten av den svenske kongefamilien kommer uansett til å være tilstede under Nobelfesten som finner sted 10. desember.

5 kommentarer

Criminal Minds Norway

20.11.2010 kl.14:35

Det er kanskje bare meg, men de ser alle litt anspente ut (bortsett fra Madeleine).

Kristin

20.11.2010 kl.19:25

Jeg synes også det, de ser alvorlige og litt ille berørt ut. Kanskje ikke så rart?

åse

21.11.2010 kl.01:48

ymse kroppsspråk ute å går her..

åse

21.11.2010 kl.01:53

ymse kroppsspråk ute å går her..

Martine

21.11.2010 kl.10:54

Annelies, Kristin og åse: Ja, dere har rett! De ser ikke veldig blide og sprudlende ut hvertfall. De er nok kanskje preget av den siste tids skriverier noen og enhver.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv