hits

Kronprinsesse Mary ut i fødselspermisjon

Kronprinsesse Marys tvillingfødsel nærmer seg. Nå har den danske kronprinsessen offisielt gått ut i fødselspermisjon.

Danmarks kronprinsesse Mary venter tvillinger i januar, og er med dette nå syv måneder på vei i svangerskapet. I og med at kronprinsessen venter tvillinger, er det stor sannsynlighet for at hun føder før termin, og hun har derfor allerede nå gått ut i permisjon.

I går hadde Mary sitt siste offisielle oppdrag på en god stund. Kronprinsessen deltok i Gardehusarregimentets årsdagsfest på Antvorskov kaserne i Slagelse sammen med sin mann, kronprins Frederik.

Selvom kronprinsesse Mary nå går ut i fødselspermisjon, kommer hun ikke til å isolere seg helt. Hun vil fortsatt delta på private arrangementer frem til fødselen så lenge formen tillater det.

Jeg ønsker kronprinsesse Mary masse lykke til med siste del av svangerskapet. Jeg håper hun holder seg frisk og opplagt frem til fødselen, og at at tvillingfødselen går fint.

Slik så Mary ut da hun i går hadde sitt siste offisielle oppdrag før hun gikk ut i fødselspermisjon!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv