hits

Gratulerer med dagen, Sverre Magnus!

Prins Sverre Magnus fyller i dag 5 år!

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits yngste sønn, Sverre Magnus, ble født på Rikshospitalet 3. desember 2005, og er tredjemann i arverekken til den norske tronen etter sin far og søster.

I dag fyller Magnus 5 år, og dagen blir feiret utenlands med familien. Kronprinsparet har nemlig tatt med seg prinsen og hans søsken, prinsesse Ingrid Alexandra og Marius Borg Høiby, på en to måneder lang dannelsesreise hvor de vil gi barna innsikt i andre kulturer og kjennskap til hvordan mennesker lever andre steder.

Jeg gratulerer Sverre Magnus så mye med 5 års dagen! Og ønsker han en spennende og uforglemmelig bursdag utenlands med familien!

4 kommentarer

Marthe

03.12.2010 kl.13:35

Gratulerer med dagen til lilleprinsen vår :)

Kristin

03.12.2010 kl.19:59

Jeg gratulerer også den søte lilleprinsen vår!! Håper du har det kjempefint der du er i varmen et sted!! Mange bursdagsklemmer til deg!

åse

04.12.2010 kl.20:17

veit me kor dei er hen?

Martine

06.12.2010 kl.07:39

åse: Jeg tror ikke det er bekreftet, men flere medier mener at kronprinsfamilien oppholder seg i India.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv