hits

Se så slank prinsesse Beatrice har blitt!

Prinsesse Beatrice har de siste par årene gått kraftig ned i vekt, og nå er den britiske prinsessen slankere enn noensinne.

TV2 Underholdning publiserte i dag artikkelen "Prinsessen fortsetter å rase ned i vekt". Artikkelen viser før og nå-bilder av prins Andrew og Sarah Fergusons eldste datter Beatrice, og prinsessen har virkelig gjennomgått en forandring de siste par årene.

Jeg har lagt merke til prinsesse Beatrices vektnedgang, men først da jeg så disse bildene ble jeg oppmerksom på hvor markant den er.

Bare se på disse før og nå-bildene av prinsesse Beatrice!


Bikinibildet til venstre er fra 2008, og stakkars Beatrice ble kraftig hetset da bildet ble publisert i britisk presse.

- Det var en utrolig uflatterende bikini, og jeg har en som er mye finere, som jeg heller kunne ha brukt, sa Beatrice om bildet.

Beatrice innrømmet også at hun ikke har mye selvtillit, og at hetsen var vanskelig å takle.

- Problemet er at jeg ikke har så mye selvtillit, så det kan være ganske sårende, sa hun om hetsen den gang.

Nå har imidlertid prinsesse Beatrice lyktes med å gå ned i vekt, og det ser vi tydelig på tre bildene til høyre som er tatt i år. Bildene viser at prinsessen har gjennomgått en stor vektnedgang, og jeg må si at hun ser veldig godt ut. Beatrice ser også ut til å trives med sin nye kropp.

4 kommentarer

ZhyAn

30.11.2010 kl.13:59

OI :O Hun så kjempefint ut nå, så hun har nok jobbet hardt :)

ZhyAn

30.11.2010 kl.13:59

kjempefin* haha :p

Kristin

30.11.2010 kl.19:32

Ja, hun er flott! Men jeg har nå alltid likt Prinsesse Beatrice jeg, hun er også den av Europas prinsesser med flottest hår, det er helt sikkert! Madeleines nye honningblonde hårfarge er også flott, men Beatrice er nr. 1.

Jeg tror at hun har blittt så slank fordi hun har trent til London Marathon. Det viser at det nytter å trene. Å gå en RASK spasertur 1-2 ggr daglig hjelper godt, både på figuren og formen. Det har jeg funnet ut! Nå er ikke jeg overvektig, men jeg vil holde vekta og være i god form!

Martine

01.12.2010 kl.12:58

ZhyAn: Ja, det har hun nok gjort!

Kristin: Beatrice er en flott jente, ja! Og helt sant - litt mosjon hver dag gjør underverker!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv