hits

God jul fra Charles og Camilla!

Dette er bildet prins Charles og Camilla har valgt til sitt julekort i år.

Charles og Camilla sender julehilsen med bilde av seg selv til venner og familie. Til årets julehilsen har paret valgt et hyggelig og vinterlig bilde av seg selv.

Bildet på julehilsenen er av Charles og Camilla sammen i snøen ute i skogen, med ski på beina og staver i hendene. De er stilig antrukket i relativt gammeldags skitøy, og de ser virkelig glade og lykkelige ut. Et veldig flott bilde av de to synes jeg!

Hva synes du om Charles og Camillas julekort-bilde?

4 kommentarer

Kristin

08.12.2010 kl.17:46

Veldig flott bilde!!

Martine, har du noen gang sendt julekort eller kort til andre anledninger til kongelige og fått svar? Det har jeg!

Martine

08.12.2010 kl.17:53

Kristin: Nei, det har jeg aldri gjort.. Så moro at du har gjort det! Til hvem, når og i hvilken anledning var dette? :-)

Kristin

08.12.2010 kl.20:39

Jeg har sendt til Ingrid og Magnus sine fødselsdager og har fått svar med bilde hver gang, til Emmas dåp og Magnus dåp fikk jeg takkekort med bilde, til Victoria og Daniels bryllup fikk jeg et flott takkekort med bilde, og jeg har også sendt og fått svar (med og uten bilde) fra Nederland og Belgia. Jeg har en veninne der som fortalte meg at det er stort sett kun disse som svarer og med bilder. Jeg har selv lest et sted at i Sverige sender de også ut takkekort, og det stemte jo!

Så det er bare å prøve!! Lykke til!

Martine

08.12.2010 kl.21:54

Kristin: Wow, så artig! Og så koselig at de viser at de setter pris på kortene de får ved å svare! :-) Dette må prøves, ja! ;-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv