hits

Nobel-prisutdelingen i Sverige 2010

I kveld finner et av årets høydepunkt sted i Sverige - nemlig Nobel-prisutdelingen!

Nobel-prisutdelingen i Stockholm er en begivenhet det hvert år ses frem til i Sverige, og det er tradisjon at kongefamilien deltar på utdelingen og festlighetene.

På grunn av arbeid i New York uteblir prinsesse Madeleine i år fra Nobel-festlighetene, noe hun har fått endel kritikk for i vårt naboland, da Nobel-utdelingen ses på som en av årets viktigste representasjoner for den svenske kongefamilien.

Men resten av den svenske kongefamilien deltar. Prins Daniel er i år nobeldebutant, ettersom han i fjor ikke kunne delta på festlighetene på grunn av smittefare etter nyretransplantasjonen han gjennomførte tidligere på året. Kronprinsesse Victoria er selvfølgelig tilstede ved Daniels side, og tilstede er selvfølgelig også kong Carl Gustaf og dronning Silvia. Prins Carl Philip har tatt seg fri fra sine landbruksstudier på Alnarp for anledningen og deltar også.

Her ser dere noen bilder av den svenske kongefamilien under årets Nobel-prisutdeling i Sverige!

Et innlegg om dronning Silvia og kronprinsesse Victorias Nobel-kjoler 2010 kommer i morgen! :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv