hits

Kongeparet ved markeringen av Nobels fredspris 2010

Kong Harald og dronning Sonja var i dag til stede under seremonien som markerte tildelingen av Nobels fredspris 2010.

Årets fredspris gikk til den kinesiske menneskerettsforkjemperen Liu Xiaobo. Prisvinneren sitter i fengsel i Kina, og kunne derfor ikke være til stede for å motta prisen. Det var heller ingen til stede for å motta prisen på Liu Xiaobos vegne. Prisvinneren var derfor representert med en tom stol på podiet under seremonien, noe som gjorde markeringen meget sterk og rørende.

Markeringen foregikk i Oslo Rådhus i formiddag, og kongeparet var tradisjonen tro til stede. Kronprinsparet var på grunn av sin utenlandsreise i år ikke til stede.

I kveld er kong Harald og dronning Sonja til stede under den tradisjonelle banketten til ære for fredsprisvinneren på Grand Hotel i Oslo.

Her ser dere kong Harald og dronning Sonja under markeringen av tildelingen av fredsprisen tidligere i dag!

4 kommentarer

pernille

10.12.2010 kl.23:09

morsomt vettu! :)

Martine

10.12.2010 kl.23:14

Pernille: :-)

onkel Frank

31.12.2010 kl.17:16

Martine! Veldig artig å lese bloggen din. Lette etter bilder fra Fredsprisen og fant deg-. Godt Nytt År! fra Lisbeth+Frank

Martine

31.12.2010 kl.17:25

Hei Lisbeth og Frank! Så artig at dere fant bloggen min! :-) Godt nytt år til dere også! Martine :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv