hits

Dronning Elizabeth har blitt oldemor!

Dronning Elizabeth ble i går oldemor for første gang, da Autumn og Peter Phillips fikk en liten jente!

Dronning Elizabeth (84) og prins Philip (89) av Storbritannia har blitt oldeforeldre. Deres eldste barnebarn, Peter Phillips (33), og hans kone Autumn (32), ble i går 29. desember foreldre til en liten pike. Elizabeth og Philips datter, prinsesse Anne (60), har dermed blitt farmor.

Den lille jenta ble født på Gloucestershire Royal Hospital. Peter var til stede og støttet sin kone under fødselen.  Den lille veide 3 860 gram. Navnet på jenta er enda ikke kjent.

Som sin far får piken ingen tittel, men hun er nr 12 i arverekken til den den britiske tronen.

Jeg gratulerer Peter og Autumn så mye med den lille jenta! Jeg gratulerer også dronning Elizabeth og prins Philip som oldeforeldre, og prinsesse Anne som farmor!

4 kommentarer

Kristin

30.12.2010 kl.18:59

Så hyggelig! Har ventet lenge på denne nyheten! Det er jo en historisk begivenhet når selveste Dronning Elizabeth blir oldermor! Jenta burde virkelig hete Holly! Det betyr vel egentlig kristtorn på engelsk, og så ligner det jo litt på "holiday" også! Anne etter bestemor hadde også vært fint!

Håper på bilder snart!

Martine

30.12.2010 kl.19:46

Kristin: Ja, dette er stort! Det blir spennende å se hva navnet blir.. Jeg synes det hadde vært fint med Anne (eller Elizabeth) som mellomnavn.. Vi får se hva det blir til! ;-)

Kristin

31.12.2010 kl.16:15

Ja, Anne blir det helt sikkert. Holly var vel egentlig ment som en spøk, men fint navn til en som er født i desember er det jo likevel!

Martine

31.12.2010 kl.16:34

Kristin: Ja, det er sant! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv