hits

Prins William og Kate Middletons offisielle forlovelsesbilder

Nå er de her - prins William og Kate Middletons offisielle forlovelsesbilder!

16. november kom kunngjøringen om at prins William og Kate Middleton har forlovet seg. Og nå er de offisielle forlovelsesbildene frigitt.

Forlovelsesbildene er tatt i historiske Council Chamber ved Clarence House. William er kledd i et jakkesett fra Turnball and Asser for anledningen, mens Kate har på seg en kjole fra Reiss.

Det er den anerkjente mote- og portrettfotografen Mario Testino som har fotograferet paret.

Valget av fotograf er nok ikke tilfeldig. Mario Testino har tidligere arbeidet med prins William ved flere anledninger, og han fotograferte også en bildeserie av Williams mor, prinsesse Diana, fem måneder før hennes død. Om William og Kates forlovelsesbilder sier han dette:

- Jeg er veldig lykkelig over å bli spurt om å forevige dette historiske øyeblikket som hele verden har ventet på. De stråler av lykke. Jeg har aldri opplevd så mye lykke som når jeg ser dem sammen.

Og jeg må si meg enig! Jeg synes bildene er fantastisk flotte, og William og Kate stråler virkelig! Det er ingen tvil om at de er både lykkelige og forelsket, og de er så vakre sammen. Jeg må si at jeg gleder meg enda mer til bryllupet nå når jeg ser disse bildene.

Alle bildene er veldig fine, men jeg må si at jeg likte bilde nummer 2 ekstra godt. Et utrolig vakkert bilde!


Her er prins William og Kate Middletons offisielle forlovelsesbilder. Hva synes du om forlovelsesbildene?

 

8 kommentarer

silje veronica

12.12.2010 kl.22:23

Syns dem er flotte sammen ;) Hvorfor kan du ikke lage et innleg om Williams mor, prinsesse Diane... Det hadde je likt veldi godt :)

Natasja

13.12.2010 kl.14:45

Ååå- de er så utrolig vakre!!

Martine

13.12.2010 kl.17:28

silje veronica: Jo, det kan jeg gjøre! Hva slags innlegg tenker du på? En slags "profil" av prinsesse Diana med fokus på hennes liv, eller hadde du noe annet i tankene? :-)

Natasja: Ja, det synes jeg også! De er utrolig vakre sammen! :-)

Kristin

13.12.2010 kl.19:35

Ja, flotte bilder!! Likte all sammen, og er enig i at nr. 2 er spesielt, men jeg tror jeg liker best nr.1, men kan ikke helt forklare hvorfor...? Jeg likte også veldig godt Kates hvite kjole/drakt!! Superlekker!

Marthe

14.12.2010 kl.00:00

Bilde nr 2 er så skjønt! De er et veldig flott par.

Martine

14.12.2010 kl.11:12

Kristin: Bilde nr 1 er absolutt også veldig flott, og et mer tradisjonelt kongelig forlovelsesbilde. Ja, Kates kjole var veldig fin! Hun kler godt hvitt, så hun blir nok en strålende vakker brud! ;-)

Marthe: Helt enig! :-)

Silje Veronica

20.12.2010 kl.13:39

Ja tenkte på en profil ja :))

Martine

20.12.2010 kl.19:52

Silje Veronica: Den er grei! Skal prøve å få til et slikt innlegg i løpet av julen, jeg! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv