hits

Et tilbakeblikk på kongefamiliens julefotograferinger

Det er blitt en tradisjon at kongefamilien stiller opp til fotografering før jul, enten på Slottet, på Kongsseteren eller på Skaugum.

I år blir det ingen tradisjonell julefotografering av kongefamilien, så derfor tenkte jeg å mimre litt med kongefamiliens julebilder fra tidligere år.

Ta en titt på et knippe av de flotte bildene fra kongefamiliens julefotograferinger fra 2003 til 2009 her!


Kongefamiliens julefotografering 2003 fant sted på Slottet, og var den første etter at kongeparet ble besteforeldre. Maud Angelica var til stede sammen med mamma Märtha og pappa Ari. Det samme var Marius Borg-Høiby og mamma Mette-Marit og stepappa Haakon. Kronprinsesse Mette-Marit var den gang høygravid med prinsesse Ingrid Alexandra. Kong Harald var ikke til stede ved fotograferingen i 2003, men det var en stolt dronning Sonja. Det ble også tatt julebilder av kronprinsparet og lille Marius på Skaugum dette året.


Kongefamiliens julefotografering 2003

 
Kongefamiliens julefotografering 2003


Kongefamiliens julefotografering 2004 var prinsesse Ingrid Alexandras første. Julebildene ble dette året tatt i kronprinsparets hjem Skaugum. Hele familien var tilstede, både kongeparet, kronprinsfamilien og Märtha og Ari med Maud Angelica. Prinsesse Märtha Louise var den gang gravid med sin andre datter, Leah Isadora.


Kongefamiliens julefotografering 2004


Kongefamiliens julefotografering 2004Kongefamiliens julefotografering 2005 fant sted på Slottet. Dette var både prins Sverre Magnus og Leah Isadoras første jul. Lille Sverre Magnus var ikke mer enn 16 dager gammel, og sov under hele fotoseansen. Hele kongefamilien, med unntak av Ari Behn som var syk, var til stede under julefotograferingen.


Kongefamiliens julefotografering 2005


Kongefamiliens julefotografering  2005


Kongefamiliens julefotografering 2006 var sist gang også familien Behn var med på julebildene. Ari Behn var imidlertid også dette året fraværende da han var travlet opptatt med å signere en av sine bøker i den travle julehandelen. Men resten av kongefmailien var til stede, og årets fotoseanse foregikk som året før på Slottet.


Kongefamiliens julefotografering 2006

 
Kongefamiliens julefotografering 2006


Kongefamiliens julefotografering 2007 fant sted på Kongsseteren i Holmenkollen, og kronprinsfamilien og kongeparet var til stede. Julebildene ble tatt mens kongefamilien satt rundt spisebordet og koste seg med pepperkaker som barna hadde bakt.


Kongefamiliens julefotografering 2007


Kongefamiliens julefotografering 2007


Kongefamiliens julefotografering 2008 fant sted på Skaugum. Kongeparet og kronprinsfamilien var samlet ute i snøen hvor de grillet pølser på bål, bygget snømann og akte kjelke.


Kongefamiliens julefotografering 2008


Kongefamiliens julefotografering 2008


Kongefamiliens julefotografering 2009 ble foregikk på Slottet. Kongefamilien, både kongeparet og kronprinsfamilien, var pent antrukket, og bilder ble tatt med et stort, hjemmelagd pepperkakehus som kulisse.


Kongefamiliens julefotografering 2009


Kongefamiliens julefotografering 2009

2 kommentarer

27.08.2011 kl.15:19

Hvor er bildene?

jeg ser dem ikke

Martine

28.08.2011 kl.11:36

bø: Pga bilderettigheter har jeg dessverre måttet fjerne de.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv