hits

Ingen julefotografering med kongefamilien i år

I år vil det ikke bli noe av kongefamiliens tradisjonelle julefotografering.

Det er blitt tradisjon at kongefamilien stiller opp til fotografering før jul, enten på Slottet, på Kongsseteren eller på Skaugum. I år blir det ingen julefotografering har kong Harald bestemt.

Grunnen til julefotograferingen i år droppes er at kronprinsfamilien er på utenlandsreise, og ikke kommer hjem før i slutten av januar.

Jeg synes kongefamiliens julefotografering er en veldig hyggelig tradisjon, og det er veldig trist at vi ikke får se julebilder av kongefamilien i år. Men jeg kan ikke si at jeg er overrasket, da dette lå litt i kortene etter at kronprinsfamiliens utenlandsreise ble kjent.

Et alternativ hadde jo vært at prinsesse Märtha Louise og Ari Behn og barna kunne vært med på årets julefotografering sammen med kongeparet. Familien Behn var med på kongefamiliens julefotografering fra 2003 til 2006, men etter det har de ikke deltatt.

Jeg synes egentlig det hadde vært hyggelig om Märtha, Ari og barna hadde vært med på julefotograferingen hvert år. Det er ikke ofte vi får se bilder av Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah, og den tradisjonelle julefotograferingen er jo i grunn en god anledning til nettopp det. De er jo tross alt også en del av kongefamilien...

Men om de ikke ønsker å stille opp hvert år, hadde det jo vært ekstra hyggelig med julebilder av familien Behn i år, ettersom kronprinsfamilien ikke er tilstede, så hadde vi hvertfall fått noen julebilder fra kongefamilien.

Men nei, "Ingen bilder i år!", sier kong Harald, så da blir det sånn! ;-)


Siden vi ikke får noen julebilder av kongefamilien i år tenkte jeg å lage et innlegg om kongefamiliens julefotograferinger fra tidligere år senere
i dag, så følg med! :-)

2 kommentarer

Amina

15.12.2010 kl.13:46

Takk for svar om valg av forlovede:)

Jeg synes også det er litt trist at det ikke blir noen julefotografering. Grunnen til at det ikke blir bilder av barna til prinsesse Martha louise er fordi hun ikke ønsker at man skal kunne kjenne igjen barna hennes. Men vi får nok et glimt første juledag når de drar til kirken.

Her er en video der hvor kronprinsen forteller litt om jula og andre ting:

http://nrksuper.no/super/julemorgen/kronprinsen-i-julemorgen/

Martine

15.12.2010 kl.18:47

Amina: Bare hyggelig! :-) Ja, jeg håper vi får et glimt av søstrene Behn 1. juledag!

Tusen takk for link til flotte videoer med kronprins Haakon på besøk hos Julemorgen! Det var artig å se! :-) :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv