hits

Kronprins Haakon på besøk i Julemorgen

Følg linken under og se videoer fra da kronprins Haakon besøkte Julemorgen i NRK i fjor.

Nå nærmer julen seg, og derfor tenkte jeg at det er passende med dette innlegget. En av mine lesere, Amina, sendte meg en link forleden, med videoer fra da kronprins Haakon besøkte Julemorgen i julen i fjor. Følger du linken får du se to artige videoer med kronprinsen hvor han svarer på spørsmål fra seerne.

Blant spørsmålene kronprins Haakon svarer på er disse:

Er det gøy å være prins? Hva ville du jobbet som hvis du ikke var prins? Har dere regler på Slottet, som at det ikke er lov til å snakke med mat i munnen? Hva er mest spennende med å være kronprins, og hva er det viktigste du gjør i jobben din? Hva sier folk i butikken til deg når du handler? Har kongefamilien etternavn?

I tillegg til å svare å spørsmål fra seerne, lager kronprinsen et interessant pepperkakeportrett av seg selv, og han videreformidler også en hilsen til Julemorgens seere fra sine barn! :-)

Klikk her for å se videoene av kronprins Haakons besøk i Julemorgen, og se hva kronprinsen svarte på spørsmålene over!

Takk for link til flotte videoer, Amina! :-)

3 kommentarer

Inur

20.12.2010 kl.10:49

Jeg fikker ikke linken??!

Amina

20.12.2010 kl.16:44

Så kult at du lagde et innlegg om det!

Gleden er på min side:)

Martine

20.12.2010 kl.19:50

Inur: Hvis du trykker der det står "her", kommer linken fram i et nytt vindu/fane! :-)

Amina: Ja, jeg synes det var en artig sak, så da tenkte jeg at jeg jo kunne dele linken og videoene med resten av leserne også! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv