hits

Zara Phillips og Mike Tindall har forlovet seg!

Britene kan nå glede seg over enda en kongelig forlovelse!

Dronning Elizabeths barnebarn Zara Phillips (29) har forlovet seg med sin kjæreste, rugbyspilleren Mike Tindall (32) - og frieriet skal ha skjedd i går kveld i deres hjem i Gloucestershire.

Det britiske hoffet kunngjorde i formiddag forlovelsen både på sin hjemmeside og Facebook-side med denne meldingen:

"The Princess Royal and Captain Mark Philiips are pleased to announce the engagament of their dauther Zara Phillips to Mr Mike Tindall, son of My Phillips and Mrs Linda Tindall"

Zara Phillips, som er prinsesse Anne og Mark Phillips datter, møtte Mike Tindall første gang under Rugby World Cup i Australia i 2003, og paret har vært kjærester i omlag 7 år.

Zara er dronning Elizabeths nest eldste barnebarn, og hun er kusinen til prins William og prins Harry.

Forlovelsen mellom Zara og Mike kommer drøye måneden etter at William og Kates forlovelse ble kunngjort, og nå kan begge parene glede seg over forlovelse og bryllupsplanlegging.

Zara og Mikes bryllupsdato er enda ikke fastsatt, men det er nok stor sannsynlighet for at vi får to kongelige britiske bryllup i 2011. Jeg tipper at bryllupet vil finne sted en gang etter prins William og Kate Middletons bryllup 29. april.

Jeg gratulerer Zara og Mike så mye med forlovelsen!

4 kommentarer

Kristin

21.12.2010 kl.21:00

Åh, så artig! Da blir det enda et kongelig bryllup til neste år! Det er vel tvilsomt om det sendes på norsk TV, men det blir nok bilder på nettet. Ellers er jeg litt spent på broren til Zara, Peter Philips, de venter jo barn i disse dager, Dronning Elizabeths første olderbarn også!!

Det ser ikke ut til at det blir tvillinger i Danmark i dag, slik jeg "trodde", selv om det enda er 3 timer igjen av 21. des....

Martine

22.12.2010 kl.16:34

Kristin: Ja, veldig moro med enda en kongelig forlovelse! :-) Jeg tviler på at det sendes på norsk TV, men vi får følge med på nettet. Ja, Autumn Phillips har termin i disse dager, så det blir også spennende! Jeg oppdaterer her når barnet er født! ;-)

Nei, det ble vist ikke tvillinger i Danmark i går. Kanskje blir de ikke født før jul, men jeg tror fortsatt på kongelig fødsel før nyttår! ;-)

Kristin

23.12.2010 kl.00:08

Nei, jeg tror heller ikke det blir tvillinger før jul nå, men som deg tror jeg også det skjer før nyttår. Lurer på om det er planlagt keisersnitt kanskje siden det har vært snakk om å sette i gang fødselen...? Er det naturlig fødsel er det vel ikke så enkelt å bare "sette i gang"...

Martine

23.12.2010 kl.18:10

Kristin: Tja, jeg tror det har vært sagt at det er planlagt at Mary skal føde naturlig - altså vaginalt og ikke keisersnitt, men planene kan jo ha forandret seg. Det blir uansett spennende å se når tvillingene blir født - og nå nærmer fødselen seg hvertfall veldig! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv