hits

Kongefamilien på 1. juledags-gudstjeneste i Holmenkollen kapell

Kongefamilien deltok tradisjonen tro i dag 1.juledag på gudstjeneste i Holmenkollen kapell.

Holmenkollen kapell, som ligger like ved Holmenkollbakken og like nedenfor Kongsseteren, har i alle år vært sentral i kongefamiliens julefeiring, helt fra kong Haakon og dronning Mauds tid. Kong Olav var også gjerne til gudstjeneste der 1. nyttårsdag også.

Kongefamilien er hvert år på julegudstjeneste 1. juledag. Kongeparet og familien Behn, samt Ari Behns foreldre, trosset i dag kulda og deltok også i år på den tradisjonelle gudstjenesten i Holmenkollen kapell. Kronprinsfamilien er som kjent utenlands denne julen, og deltok derfor ikke på årets julegudstjeneste.

Prinsesse Märtha Louise ankom kirken i en mønstrete pelskåpe og tykke pelssko, sammen med Ari Behn og deres to eldste døtre, Maud Angelica (7) og Leah Isadora (5). Parets yngste datter, Emma Tallulah (2), var ikke til stede. Hun var hjemme på Kongsseteren med barnepiken.

Maud Angelica og Leah isadora hadde for anledningen pyntet seg med matchende grå kåper, stripete skrikkede luer, votter og vesker. Leah hadde også på seg et skikkelig prinsesseskjørt i rosa tyll under kåpen.

Dronning Sonja stilte i helsvart, med en varmende hatt på hodet, mens kong Harald kom i sort svart med et rødt juleslips om halsen.

Her ser dere bilder av kongefamilien på julegudstjeneste i Holmenkollen kapell!

P.S.: I kveld er prinsesse Märtha Louise å se på TV. Prinsessen er programleder for julekonserten fra Vang kirke på NRK1 kl. 20.25.

3 kommentarer

Criminal Minds Norway

25.12.2010 kl.19:25

Maud Angelica og Leah Isadora er så søte :-)

Martine

26.12.2010 kl.10:50

Annelies: Ja, de er kjempesøte! :-) Synd ikke Emma Tallulah var til stede, så vi fikk sett henne også.

Kristin

26.12.2010 kl.19:09

Ja, det var veldig hyggeligå se bilder av Behn-jentene igjen, og det var flotte bilder! Absolutt verdt å vente på! Likte spesielt godt de fine veskene de hadde! Synd vi ikke fikk se Emma Tallulah ja, men jeg mener det er litt uansvarlig å ta ut en 2-åring når det er så kaldt. Synd også å se at de kongelige bruker pels, men hva skal man gjøre når det er så kaldt?! Det er visst SVINKALDT i Oslo/Østlandet for tiden....?!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv