hits

Julekort fra den danske kongefamilien - julen 2010

Det er ikke bare den spanske kongefamilien som sender ut julekort til familie og venner, det gjør også Danmarks kongefamilie.

Regjentparet, dronning Margrethe og prins Henrik, sender ut julekort med motiv av seg selv til familie og venner. Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har også valgt et julekort med hele familien som motiv denne julen. På prins Joachim og prinsesse Maries julekort er lille prins Henrik avbildet, mens prins Nikolai og prins Felix er avbildet på deres mor grevinne Alexandra og stefar Martin Jørgensens julekort.

Dronning Margrethes søstre, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie av Hellas, sender også ut julekort. Prinsesse Benediktes julekortmotiv i år er henne selv, hennes mann, prins Richard, og deres barnebarn, komtesse Ingrid, grev Richard og lille Konstantin. Dronning Anne-Marie sender ut et julekort med et flott motiv av hele den greske kongefamilien fra kongeparets sønn Nikolaos' bryllup i sommer.

Se årets flotte julekort fra den danske kongefamilien her!


Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, prins Christian og prinsesse Isabella

 
Prins Joachim, prinsesse Marie og prins Henriks julekort  Dronning Margrethe og prins Henriks julekort


Prins Nikolai, prins Felix, grevinne Alexandra og Martin Jørgensens julekort

 
Prinsesse Benedikte og families julekort                                        Den greske kongefamiliens julekort

4 kommentarer

Kristin

26.12.2010 kl.19:12

Flotte kort!! Jeg likte alle sammen, men Grevinne Alexandras families kort likte jeg best. Det jeg ikke likte så godt er det fra Frederik og Mary, fryktelig "rotete".

Martine

26.12.2010 kl.20:37

Kristin: Jeg også liker grevinne Alexandras families julekort. I tillegg liker jeg motivet på dronning Margrethe og prins Henriks julekort godt.

Kristin

26.12.2010 kl.22:28

Ja, jeg er enig, motivet på Margrethe og Henriks julekort liker jeg også godt.

Martine

28.12.2010 kl.10:27

Kristin: :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv