hits

Høygravid og fødeklar kronprinsesse Mary observert ved sitt hjem på Amalienborg Slott!

Kronprinsesse Mary ble i dag observert ved sitt hjem på Amalienborg Slott - fortsatt med stor mage, så altså ingen fødsel ennå...

"Alle" venter nå på den kongelige tvillingfødselen i Danmark. Mary er høygravid, og fødselen kan starte når som helst. Journalister og fotografer, både danske og utenlandske, er klare til å rapportere om de minste nyheter rundt Mary og graviditeten, og tegn som kan tyde på at fødselen er i gang.

Pressefolk følger med både utenfor kronprinsfamiliens hjem på Amalienborg Slott, og de holder vakt ved Rigshospitalet for å kunne rapportere om når hun ankommer sykehuset. En kongelig fødsel er store saker - spesielt når det er snakk om tvillinger - og alle vil være de første til å melde fra når det er noe nytt å melde.

Men så langt har altså ingenting skjedd. Ingen tvillinger er født ennå, og Mary har fortsatt ikke ankommet sykehuset. I dag ble kronprinsesse Mary nemlig ved to anledninger observert i og ved sitt eget hjem.

Det er som nevnt ikke bare danske journalister og fotografer til stede for å følge med på høygravide Mary, også andre lands pressefolk følger med, og noen som følger ekstra godt med er Marys hjemland Australia. Og den ene gangen kronprinsesse Mary i dag ble observert var av australske Courier Mail. De fotograferte Mary snakkende i telefonen mens hun tittet ut av et av vinduene i sitt hjem på Amalienborg - fortsatt gravid.

Ved den andre anledningen kjørte kronprinsessen bil med sine to barn prins Christian og prinsesse Isabella, samt familiehunden Ziggy, fra den ene siden av slottsplassen til den andre. Distansen er kun 100 meter (!), men med en stor og tung tvillingmage valgte altså Mary å bruke bilen som hjelpemiddel for å frakte seg og barna den korte distansen. Danske Ekstrabladet, som var de som tok dette bildet, rapporterte om at Mary så ut til å være i relativt god form, men at magen nå har blitt veldig stor, og det var så vidt hun fikk plass bak rattet på bilen.

Her ser dere bildene som er tatt av høygravide og fødeklare kronprinsesse Mary i dag:


Kronprinsesse Mary observert i en telefonsamtale i sitt hjem på Amalienborg


Kronprinsesse Mary valgte i dag å la bilen frakte seg og barna 100 meter

5 kommentarer

Kristin

06.01.2011 kl.19:13

Jaja, og vi som trodde de kom før jul.....

Håper bare ikke de kommer på Ingrid Alexandra eller Marius' fødselsdag, slik at de får ha sine fødselsdager for seg selv - om du skjønner hva jeg mener?!

Pernille

06.01.2011 kl.22:37

ja, jeg tipper jo fortsatt at fødselen kommer den 7. jeg da :)

Martine

07.01.2011 kl.00:50

Kristin: Ja, der tippet vi visst veldig feil... :-) Men nå kan det da ikke være lenge igjen til de kommer...! Hehe ;-) Helt enig - håper ikke de blir døet på Marius eller Ingrid Alexandras bursdager, nei.

Pernille: Ja, du har jo tippet at fødselen vil finne sted 7. januar hele tiden du! Kanskje du får rett, og at Mary føder i morgen? Det hadde vært veldig artig! Jeg håper på det! ;-)

Helene:-)))

07.01.2011 kl.22:21

Morsomt med litt "sånne spesielle bilder", det er f.eks ikke ofte man ser en prinsesse stå i slottsvinduet sitt og snakke i telefonen!:-)

Jeg er selv halvt dansk, og håper Mary får en trygg og fin fødsel. håper hun føder veldig snart!!!

Kjempefin blogg, leser den nesten hver dag :)

Martine

08.01.2011 kl.09:20

Helene: Ja, ikke sant?! :-) Nå er Mary innlagt på fødestuen, så da kan vi nok vente oss en fødsel ganske snart! :-)

Tusen takk for det! Hyggelig å høre! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv