hits

Den kongelige tvillingfødselen er i gang - kronprinsesse Mary innlagt på fødestuen!

Kronprinsesse Mary er nå innlagt på fødestuen på Rigshospitalet i København.

Det var i morges klokken 7.00 at den danske kronprinsessen ble innlagt på fødestuen, og fødselen skal være i gang. Dette melder danske medier, og det danske hoffet bekrefter innleggelsen.

Kronprinsesse Mary venter som kjent tvillinger, og den upresise terminen det danske hoffet har gitt er "i løpet av januar." Mange har ventet lenge, og nå har dagen for tvillingfødselen endelig kommet!

Fødselen skal være planlagt ned til minste detalj. Helsepersonalet som skal bistå under fødselen er godt forberedt. Og foran fødestuens vinduer har gardinene vært trukket godt for i lang tid. Nå er altså Mary innlagt og er i fødsel, og endelig hele Danmark (og alle andre) vente seg kongelig tvillingfødsel innen kort tid.

Å, så dette er spennende! Ettersom det er lørdag hadde jeg ikke tenkt til å stå opp allerede nå, men da jeg la meg i går kveld hadde jeg på følelsen at noe kom til å skje veldig snart, så jeg satt derfor på vekkerklokken. Og ganske riktig - nå er ting i gang!

Jeg er kjempespent og venter nå bare på gledelige nyheter fra Danmark! :-)


Jeg ønsker masse lykke til til kronprinsesse Mary og kronprins Frederik!

6 kommentarer

GUR :)

08.01.2011 kl.10:29

Hurra! Er kjempespent jeg også! :)

Martine

08.01.2011 kl.10:50

GUR: Ja, dette er så spennende! Jeg kan nesten ikke vente! :-)

Caroline

08.01.2011 kl.10:57

Er spent jeg også :)

Martine

08.01.2011 kl.11:00

jorfrid: Ja, nå er nok like før tvillingene blir født - hvis de ikke allerede er kommet til verden... Vi får vente på nyheter fra hoffet! :-)

Pernille

08.01.2011 kl.11:06

Gleder meg nå assa! håper de kommer så fort som mulig :)

Martine

08.01.2011 kl.11:10

Pernille: Ja, jeg også! :D

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv