hits

Datoen for barnedåpen til Mary og Frederiks tvillinger offentliggjort!

I dag ble endelig datoen for dåpen til Danmarks lille prins og prinsesse offentliggjort.

Nå nettopp ble det lagt ut en nyhetsmelding på det danske hoffets hjemmeside med når og hvor de kongelige tvillingene skal døpes.

Datoen for barnedåpen er torsdag 14. april 2011, og dåpen vil finne sted i Holmens kirke i København klokken 15.30.

Tvillingene, som ble født 8. januar på Rigshospitalet i København, har nå rukket å bli litt over 1 måned gamle, og om ca. 2 måneder kan vi altså vente å se de to små barna, iført dåpskjoler, bli døpt og få navn.

Hvem som skal døpe den lille prinsen og prinsessen er enda ikke kjent, men Erik Norman Svendsen, som både viet kronprinsparet, samt døpte både prins Christian og prinsesse Isabella, er et godt tips.

Jeg synes torsdag 14. april er et fint tidspunkt å legge barnedåpen på. Tvillingene er på dette tidspunktet blitt 3 måneder gamle - en alder jeg synes det er passende å bli døpt i. De får med dette gjort unna dåpen før påske, og før dronning Margrethes fødselsdag 16. april, og også i god tid før prins William og Kate Middletons bryllup i England 29. april.

Dessuten regnes jo 14. april som første sommerdag, så forhåpentligvis vil tvillingene få fint og vårlig vær på sin dåpsdag.

Nå gleder jeg meg masse til 14. april og kongelig tvillingdåp!

Jeg gleder meg til å se tvillingene igjen, og å se hele familien samlet på en stor dag som dette. Og jeg er såå spent på navnene!

5 kommentarer

Gina

11.02.2011 kl.16:09

ÅÅ !! Det blir koselig : ) Gleder meg jeg også :D Er spent på hva de skal hete og hvem som blir faddere :D

Veronica

11.02.2011 kl.16:17

Äntligen ett datum! Men en torsdag är väl lite ovanligt? April blir i alla fall en spännande månad! =)

Martine

11.02.2011 kl.16:50

Gina: Ja, det blir det! Jeg er også veldig spent på både navn og faddere! :-)

Veronica: Ja, endelig en dato! :-) Det er litt uvanlig med barnedåp på en torsdag, ja, men det har nok litt med at det er såpass mye som skjer i april. April blir helt klart en veldig spennende måned! :-)

Kristin

12.02.2011 kl.19:23

Ja, flott at det endelig har kommet en dato! April er alltid en flott måned, hvert år, men nå blir det enda mer å glede seg til!! :-) Lurer på om det blir sendt på norsk TV? Det er ikke helt usansynlig, tror jeg, men hvis ikke har jeg tilgang til dansk TV1. Nå får vi hape det kommer offisielle familiebilder før dåpen.....

Martine

13.02.2011 kl.10:40

Kristin: Ja, april i år blir spesielt bra! :-) Jeg også lurer på om dåpen sendes på norsk TV.. Jeg vil tro det, men hvis ikke har også jeg tilgang på dansk TV - heldigvis!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv