hits

Mary og tvillingene forlot i dag sykehuset - se de første bildene av tvillingene her!

Nå i ettermiddag fikk vi første glimt av de danske kongelige tvillingene da de forlot sykehuset med sine foreldre kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.

Jeg fulgte med live på dansk TV2 da kronprinsesse Mary og kronprins Frederik litt over 15.30 kom ut i forhallen på Rigshospitalet - med en tvilling hver i armene.

Kronprinsesse Mary, som var kledt i en rosa bluse, holdt den lille prinsen, mens kronprins Frederik, som var kledt i blå skjorte, holdt den lille prinsessen. Både Mary og Frederik så stolte og lykkelige ut med sine to nyfødte barn i armene. Mary rett og slett strålte og det var vanskelig å se at hun har vært gjennom en tvillingfødsel for under en uke siden.

Tvillingene var svøpt i hvite strikkede tepper, slik prins Christian og prinsesse Isabella også var da de forlot sykehuset etter fødselen, og begge tvillingene sov godt under hele seansen og møtet med pressen som varte i omlag 15 minutter.

Det var et stort pressekorps, med både dansk og utenlandsk presse, som hadde møtt opp for å få bilder av de nye medlemmene av den danske kongefamilien. I tillegg hadde også mange nysgjerrige dansker og sykehusansatte stilt seg opp for å få et glimt av Mary, Frederik og tvillingene.

Prins Christian og prinsesse Isabella var som ventet ikke til stede, men kronprinsparet kunne fortelle at de var hjemme å ventet spent på å få hjem sine småsøsken.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik svarte på spørsmål fra pressen og lot de ta bilder av tvillingene. Mary fortalte smilende at hun var meget lykkelig og stolt, og at fødselen var en kjempeopplevelse. Kronprinsparet uttalte også at utfordringen fremover vil bli å få familielivet med fire barn til å henge sammen.

Videre kunne de også fortelle at de allerede merket likheter og forskjeller ved tvillingene. Begge er de relativt rolige, men gutten har noe mer temperament enn jenta. Vi fikk også vite at tvillingene sover sammen.

Etter møtet med pressen tok Mary og Frederik på tvillingene små luer og bar de ut i bilen, og kjørte deretter hjem til Amalienborg Slott hvor storesøsknene Christian og Isabella ventet.

Det var en stor opplevelse å se de tydelig stolte foreldrene med sine to små nyfødte barn for første gang. Det var så flott at de bar en tvilling hver, og det var artig at de hadde kledd seg i blått og rosa.

Tvillingene var utrolig søte, og jeg synes prinsessen er ganske lik storesøster Isabella. Prinsen er jeg mer usikker på, men begge tvillingene har hvertfall masse mørkt hår og små søte ansikt.

Nå er de nok både Mary og Frederik meget glade for å være hjemme igjen på Amalienborg Slott. Jeg ønsker de alle masse lykke til med tilværelsen som en familie på seks i tiden som kommer, og gleder meg til bilder av hele familien samlet!

6 kommentarer

Veronica

14.01.2011 kl.16:21

Så små och söta! Nu väntar vi bara på namnen! =)

Helene:-)))

14.01.2011 kl.20:54

Så nyyydelige de er !!!!!<3<3

Pernille

14.01.2011 kl.21:20

awww, så søte vettu! nydelige tvillinger :)

Martine

15.01.2011 kl.00:54

Veronica: Ja, de er utrolig søte! :-) Nå venter vi på navnene, ja! Det blir veldig spennende å se hvilke navn de får!

Helene: Ja, ikke sant! Utrolig nydelige!

Pernille: Ja, de er virkelig kjempesøte! :-)

Gina

15.01.2011 kl.13:07

Endelig fikk jeg se dem : )) De er helt fantastisk søte ^^, : ) jeg så på det innslaget på tv2.no, de sa jo ingenting : ) Kjempe rolige tvillinger ^^, : D

Martine

15.01.2011 kl.13:12

Gina: Helt enig! De er fantastisk søte! :-) De var rolige, ja - sov seg gjennom hele greia! ;-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv