hits

Mens vi venter på første glimt av de kongelige tvillingene...

Mens vi venter på at kronprinsesse Mary og hennes nyfødte tvillinger forlater sykehuset, tenkte jeg å ta et lite tilbakeblikk på hvordan det var da Mary forlot Rigshospitalet etter fødselen av sine to første barn.

Kronprinsesse Mary fødte på lørdag tvillinger - en prins og en prinsesse. Både mor og barn har det bra etter det som ble beskrevet som en drømmefødsel, og Mary og tvillingene ventes å forlate Rigshospitalet i København en av dagene denne uken.

Fra før av har Mary og kronprins Frederik også en prins og en prinsesse - Christian (5) og Isabella (3). Som sine nyfødte søsken er også Christian og Isabella født på lørdager.

Prins Christian ble født natt til lørdag 15. oktober 2005. Tre dager etter fødselen, tirsdag 18. oktober forlot den danske kronprinsessen Rigshospitalet med sin nyfødte sønn sammen med sin mann. Den nyfødte prinsen og de stolte foreldrene kronprinsesse Mary og kronprins Frederik ble møtt av et stort presseoppbud i sykehusets inngangshall. Senere på dagen ble også offisielle fotografier av den lille prinsen og hans foreldre tatt.


Slik så det ut da Mary og Frederik forlot Rigshospitalet med sin nyfødte sønn 18. oktober 2005

Prinsesse Isabella ble født på ettermiddagen lørdag 21. april 2007. Mandagen etter, kun to dager etter fødselen, forlot kronprinsesse Mary og kronprins Frederik Rigshospitalet med sin nyfødte datter. Også denne gang ble Mary og Frederik møtt av et stort pressekorps ved sykehusets inngangshall. Storebror Christian, som da var 1,5 år gammel, var ikke tilstede da hans foreldre og nyfødte søster forlot sykehuset. Da de offisielle bildene av den nyfødte prinsesse med familie ble tatt senere på dagen var prins Christian imidlertid selvfølgelig til stede.


Slik så det ut da Mary og Frederik forlot Rigshospitalet med sin nyfødte datter 23. april 2007

Da kronprinsesse Mary og kronprins Frederik forlot sykehuset med sin nyfødte prinsesse var altså ikke storebror Ckristian tilstede. Når Mary og Frederik en av de kommende dagene forlater Rigshospitalet med sin nyfødte sønn og datter er det heller ikke ventet at storesøsknene Christian og Isabella vil være til stede.

Årsaken til dette er flere. For det første skal dette handle om tvillingene og det at de forlater sykehuset med sine foreldre. Et annet aspekt er det faktum at det tross alt er mye styr med å skulle forlate sykehuset med en nyfødt baby. Og det danske kronprinsparet har ikke bare èn nyfødt baby som de forlater sykehuset med, men to stykker. I tillegg skal de møte det som ventes å bli et stort pressekorps på veien ut. Det å ha en femåring og en treåring flyende rundt beina på en i denne situasjonen virker derfor ikke ideell... I tillegg er også Mary og Frederik opptatt av å skjerme sine barn for pressen så mye som mulig. Og ettersom Christian og Isabella har vært gjennom mye nytt de siste dagene og fått mange nye inntrykk, vil nok det å la de slippe dette møtet med pressen være det beste for alle parter.

Det er imildertid ventet at offisielle bilder av hele kronprinsfamilien bli blitt tatt etter at Mary, Frederik og tvillingene har forlatt sykehuset og kommet hjem til sitt hjem og til storesøsknene på Amalienborg Slott.

Vi kan altså høyst sannsynlig se frem til både bilder av at Mary og tvillingene forlater Rigshospitalet en av de kommende dagene, og deretter familiebilder av hele den danske kronprinsfamilien som nå består av seks medlemmer! :-)

12 kommentarer

Helene:-)))

11.01.2011 kl.14:30

Gleder meg utrolig mye til å se de små!<3

Martine

11.01.2011 kl.14:49

Helene: Det gjør jeg også! :-)

Helene:-)))

11.01.2011 kl.17:04

Hei.. Ikke for å mase, men kan du lage en kongelig profil av kronprinsesse Victoria? :-)

Gina

11.01.2011 kl.17:34

Gleder meg veldig til å se dem !! : )

http://iifashion.blogspot.com/

11.01.2011 kl.18:58

bloggen din er fantastisk fin!
<3

Pernille

11.01.2011 kl.20:56

gleder meg til å se bildene jeg og! komplett familie nå :) hehe

Martine

11.01.2011 kl.21:11

Helene: Ja, det kan jeg gjøre! Jeg skal prøve å få gjort det i løpet av neste uke, går det fint? :-)

Gina: Jeg også! :-)

Martine

11.01.2011 kl.21:12

iifashion: Tusen takk for det! :-)

Pernille: Ja, nå er den danske kronprinsfamilien komplett! .-)

Helene:-)))

11.01.2011 kl.21:26

Ja, det hadde vært kjempefint<3 Tusen takk!!

Martine

11.01.2011 kl.22:05

Helene: Bare hyggelig! :-)

Tiril

11.01.2011 kl.22:11

Det blir spennende å se dem! Gleder meg :)

Martine

11.01.2011 kl.22:26

Tiril: Ja, det blir veldig spennende! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv