hits

Zara Phillips og Mike Tindall gifter seg 30. juli!

Nå er bryllupsdatoen for bryllupet mellom Zara Phillips og hennes forlovede Mike Tindall avslørt.

Rett før jul ble forlovelsen mellom Zara Phillips og hennes rugby-kjæreste Mike Tindall offentliggjort. De to har vært kjærester i flere år, og nå blir det bryllup for prinsesse Annes datter og dronning Elizabeths nest eldste barnebarn.

Det blir sommerbryllup for Zara og Mike, og datoen for deres store dag er lørdag 30. juli. Det melder britiske Daily Mail.

Avisen kan også avsløre hvor bryllupet vil finne sted. Det blir skotsk bryllup for det unge paret, og vielsen vil finne sted i den lille kirken Canongate Kirk i gamlebyen i Edinburgh.

Kirkens paster, Neil Gardner, skal visstnok ha bedt et annet par om å flytte sin vielse på grunn av Zara og Mikes vielse denne dagen.

Da blir det altså sommerbryllup for Zara og Mike! Jeg synes det er artig at de velger å gifte seg i Skottland, og bryllup i gamlebyen i den fine byen Edinburgh høres veldig flott ut. Tidspunktet synes jeg også er fint, og det er passe lang tid etter Zaras fetter prins William og Kate Middletons bryllup 29. april.

4 kommentarer

Kristin

31.01.2011 kl.19:16

Ja, sommerbryllup er flott! Det må vel være den fineste tiden å gifte seg på spør du meg!! :-) Artig at det blir i Edinburgh også, for der har jeg vært. Flott by!!! :-)

Martine

01.02.2011 kl.21:41

Kristin: Ja, Edinburgh er en veldig flott by! Jeg var der med skolen i høst! :-)

muumimamma

30.07.2011 kl.01:36

Jeg er i Edinburgh nå, og har tenkt å holde meg borte fra sentrumstraktene mens det står på. Det er så fullt av folk at det er nesten nifst og det kryr av politi som jager bort folk. Vi går heller i dyrehagen :)

Martine

01.08.2011 kl.00:58

muumimamma: Hehe, huff, jeg kan tenke meg at det var mye folk og politi, ja!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv