hits

Kronprinsesse Mary og tvillingene forlater sykehuset i morgen!

Det danske hoffet melder på sin hjemmeside at kronprinsesse Mary og hennes nyfødte tvillinger vil forlate Rigshospitalet i morgen fredag.

Kronprinsesse Mary fødte lørdag 8. januar tvillinger - en liten gutt og en liten jente. I morgen er tvillingene seks dager gamle, og Mary og Frederiks får endelig ta med sin lille sønn og datter hjem til Amalienborg Slott.

Det at tvillingene ble født et par uker før terminen, og det faktum at de er tvillinger, er grunnen til at de er blitt holdt på Rigshospitalet såpass lenge. I følge medier har også tvillingene blitt behandlet for gulsott - noe som er relativt vanlig blant nyfødte.

Men i morgen får de endelig forlate sykehuset og komme hjem. Jeg tipper at Mary også er svært glad for å komme hjem igjen etter nesten en uke på sykehuset, og prins Christian og prinsesse Isabella er nok svært glade for endelig å få mammaen sin hjem igjen - i tillegg til sine to nye søsken.

Det danske hoffet oppgir ikke nøyaktig tidspunkt for når kronprinsesse Mary og kronprins Frederik vil forlate sykehuset med tvillingene, men det vil skje en gang i løpet av morgen ettermiddag melder hoffet.

Det vil være en kort fotoseanse i forbindelse med at Mary, Frederik og tvillingene forlater sykehuset, så i morgen får vi altså se tvillingene for første gang og vi får de første bildene av Danmarks nye prins og prinsesse!

Jeg vil selvfølgelig oppdatere dere på det hele her på bloggen, så følg med!

Jeg gleder meg masse til å se Mary og Frederik forlate sykehuset med sine nyfødte barn, og å se tvillingene for første gang. Og det regner jeg med at det er flere som gjør! ;-)

8 kommentarer

Gina

13.01.2011 kl.17:17

ÅÅ endelig !!! Gleder meg utrolig mye til å se dem : )) Har ventet noen dager nå : )) Det skal bli spennende å se de søte små : ) Lurer på om det ble en eggene tvillinger eller ikke : D

Martine

13.01.2011 kl.18:08

Gina; Ja, endelig! :-) Ettersom det er en av hvert kjønn er tvillingene toeggede.

Gina

13.01.2011 kl.18:55

åja, hehe,, Men jeg tenkte også på om dem ligner mye på hverandre ;-) men det er kanskje ikke så lett å se før dem blir litt større : ))

Martine

13.01.2011 kl.19:26

Gina: Ja, det blir spennende å se hvor like de er hverandre. Men det blir nok lettere å se når de blir litt større, ja! Jeg er også spent på om de likner sine søsken Christian og Isabella! :-)

Kristin

13.01.2011 kl.19:28

Jeg gleder meg også til å se dem! Har fulgt med på nyhetene hver dag de siste dagene nå, men nå skal jeg følge ekstra godt med i morgen. Flott at du holder oss oppdatert!

Pernille

13.01.2011 kl.19:55

gleder meg til å se de nå! er nok mange som gjør det :D

Martine

13.01.2011 kl.19:56

Kristin: Ja, det har jeg gjort også! :-) Det blir artig å se dem i morgen nå!

Martine

13.01.2011 kl.20:04

Pernille: Ja, det tror jeg nok at det er! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv