hits

Flere bilder fra da Mary og Frederik forlot sykehuset med sine nyfødte tvillinger

Mens vi venter på de første offisielle bildene av Danmarks nye prins og prinsesse legger jeg ved noen flere bilder fra i går, da kronprinsesse Mary og kronprins Frederik viste fram sine tvillinger for første gang da de forlot Rigshospitalet og tok med seg sin nyfødte sønn og datter hjem.

Da prins Christian ble født i oktober 2005 kom de første offisielle bildene av den lille prinsen allerede tre dager etter fødselen, mens da prinsesse Isabella ble født i april 2007 måtte vi vente hele atten dager før vi fikk de første bildene av  den lille prinsessen i begynnelsen av mai.

Det er ventet at det også denne gang vil bli utgitt en bildeserie av tvillingene og deres familie i forbindelse med deres fødsel. Det kan være at de første offisielle bildene vil bli publisert veldig snart, eller så kan det hende at kronprinsparet velger å vente litt med å ta de første offisielle bildene av tvillingene for å la de små vokse seg litt til ettersom de er født litt for tidlig.

Uansett, flere bilder av Danmarks nye prins og prinsesse får vi etter hvert, men så lenge legger jeg altså ut noen flere av de herlige bildene som ble tatt av Mary, Frederik og tvillingene i går!

Og hvis det var noen som ikke fikk med seg gårsdagens store begivenhet, eller om noen kanskje vil se det en gang til, så legger jeg ut en link til et videoklipp av tvillingenes første møte med offentligheten her: Mary, Frederik og tvillingene forlater sykehuset

Her har dere noen flere herlige bilder fra i går:

7 kommentarer

Pernille

15.01.2011 kl.16:02

søtesøtesøte :D

Kristin

15.01.2011 kl.19:18

Ja, de var veldig søte og flotte bilder! Håper vi får se offisielle bilder ganske snart. Jeg leste et sted at de trolig ville blit tatt allerede i går, men jeg syntes det hørtes lite sannsynlig ut... Håper iallefall ikke vi må vente i 3 uker!!! De var ikke så små synes jeg, til å være tvillinger og født litt for tidlig, så jeg vil tro bildene kommer ganske snart. Det kan jo også tenkes de vil at alt skal roe seg litt først...

GROOOO

16.01.2011 kl.10:49

søtesøtesøte : D

åse

16.01.2011 kl.21:57

nydeleg! :D

16.01.2011 kl.22:19

Så skjønne :D

Martine

17.01.2011 kl.10:29

Pernille og GROOOO: Enig, enig, enig! ;-)

åse: Ja, de er virkelig nydelige!

Anonym: Ja, veldig skjønne er de!!

Martine

17.01.2011 kl.10:31

Kristin: Ja, det håper jeg også! Jeg vil også tro at bildene kommer ganske snart, for som du sier var ikke tvillingene så små. Vi får vente å se.. Kanskje kommer bildene i løpet av denne uken?! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv