hits

Prinsesse Ingrid Alexandra 7 år!

I dag 21. januar fyller prinsesse Ingrid Alexandra 7 år!

I anledning hennes 7 års dag har hoffet frigitt en bildeserie av prinsessen. Bildene er tatt under kronprinsfamiliens store utenlandsreise, blant annet i Sikkim i India.

Enkelte av bildene er tatt av kronprinsparet, mens resten er tatt av Kristi Marie Skrede fra NRK.

Under ser dere de flotte bildene av vår vakre prinsesse som i dag fyller 7 år i dag. Ingrid Alexandra er jo så vakker, og virkelig begynner hun å bli stor jente.

Kronprinsfamilien har nå vært utenlands i to måneder, og de ventes snart å være tilbake i Norge igjen. Hvor prinsessen i dag feirer bursdagen sin har ikke hoffet ville fortelle, men i følge Se og Hør feires bursdagen på varme og eksotiske Bali. Jeg vet ikke om dette stemmer, men uansett hvor kronprinsfamilien befinner seg får nok Ingrid Alexandra en uforglemmelig bursdagsfeiring med familien sin.

Men jeg kan også tenke meg at både hun og resten av familien nå gleder seg til å komme hjem til Norge snart. De savner nok både huset sitt, hunden sin, besteforeldre og annen familie, samt klassekamerater og venner, og gleder seg nok til å få se de igjen ganske snart. For to måneder er tross alt lang tid å være borte på reise - både for store og små.

Gratulerer så mye med 7-årsdagen i dag, Ingrid Alexandra! Håper du får en fin dag! Hipp, hipp, hurra for deg!


Hva synes du om bildeserien med prinsesse Ingrid Alexandra?

12 kommentarer

Kristin

21.01.2011 kl.13:35

Gratulerer med dagen til Europas SØTESTE prinsesse!!

Kjempeflotte bilder! Jeg liker spesielt godt portrettene og det hvor hun holder en kattunge. Hun er virkelig blitt stor nå, men på mange bilder har hun tidligere sett ganske voksen ut, og vi kan nesten se hvordan hun vil se ut som 18-åring!? Ja, jeg tenker de gleder seg til å komme hjem til hunden, skolen, venner og kjente, men savner de norsk vinter? Tvilsomt....

Gina

21.01.2011 kl.14:06

Gratulerer så mye med dagen i dag til den vakre prinsessa vår !! Det var kjempe fine bilder, og det ser ut som dem har kost seg veldig mye på tur : ))

Amina

21.01.2011 kl.14:28

Det tredje bildet av henne er bare så fint. Jeg likte også bilde sammen med delfinene.

Criminal Minds Norway

21.01.2011 kl.15:04

Hun er så søt ! <3

21.01.2011 kl.16:06

Gratulere med dagen, prinsesse Ingrid Alexsandra!!! kjempe fine bilder! de har nok kost seg i varmen <3

Martine

21.01.2011 kl.16:16

Kristin: Enig - bildene er kjempeflotte, og Ingrid Alexandra er Europas søteste prinsesse! Hehe, de savner nok kanskje ikke norsk vinter så veldig mye, nei.. :-)

Gina: Ja, det ser ut som at turen har vært meget vellykket og at de har kost seg masse!

Martine

21.01.2011 kl.16:19

Amina: Ja, jeg liker også bilde nr. 3 veldig godt! Og delfinbildet er også veldig fint, ja! :-)

Annelies: Ja, det er hun virkelig! :-)

Anonym: Det har de nok helt sikkert gjort, ja! :-)

21.01.2011 kl.16:57

Hipp Hurra for prinsessa vår som er 7 år : ) Gratulerer med dagen ingrid Alexsandra

Anna

21.01.2011 kl.21:24

Gratulere med 7-årsdagen, Ingrid Alexandra! Ho er virkelig en av Europas søteste og nydeligste prinsesse. Du har et sjarmerende smil, lille prinsesse :) Kos deg på den spesielle dagen din:)

Pernille

21.01.2011 kl.22:27

gratulerer med dagen prinsesse Ingrid Alexandra :D

Aleksandra :)

22.01.2011 kl.12:29

Så stor og pen vår kommende dronning har blitt! Hun har liksom endret ansiktsutrykk helt, og blitt mye mer eldre syns jeg :) Kjempefine bilder !!

Martine

22.01.2011 kl.16:23

Anna: Veldig enig! Ingrid Alexandra er en svært vakker jente!

Aleksandra. Ja, det synes jeg også! Hun har blitt en stor og flott jente!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv