hits

Kronprinsfamilien tilbake fra sin utenlandsreise

Kronprinsfamiliens to måneders lange utenlandsreise er nå over. Ferien er nå over for både barn og voksne, og de er nå tilbake barnehage, skole og jobb.

For kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit betyr dette at de igjen har tatt fatt på sine offisielle plikter. Kronprinsparet deltar denne uken på årsmøtet til World Economic Forum i Davos i Sveits.

I ettermiddag møtte de pressen, hvor de både snakket litt om hvor fint de har hatt det på  utenlandsreisen de nettopp har kommet hjem fra og litt om årsmøtet i Davos.

Kronprinsparets møte med pressen kan du se her.

- Godt å være i gang igjen. Vi ser frem til fem fulle dager med seminarer og møter med engasjerte og dyktige ledere her i Davos, skrev Kronprinsparet i en Twitter-melding etter møtet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv