hits

Lille prins Henrik innlagt på sykehus med pustebesvær!

Prins Joachim og prinsesse Maries sønn, prins Henrik (1,5), måtte tidligere denne måneden i full fart legges inn på sykehus på grunn av pusteproblemer.

Det var under den lille familiens reise til Miami i Florida at ferien plutselig ble til et mareritt for prins Joachim og prinsesse Marie. Søndag 9. januar fikk den lille prinsen plutselig pusteproblemer og måtte innlegges på Baptist Children Hospital, hvor han ble behandlet for bronkitt og dehydrering.

Det danske hoffets pressesjef Lene Balleby bekrefter hendelsen. Hun kan opplyse om at prins Henrik nå har det bra.

Innleggelsen i Miami skal ha vært grunnen til at prins Joachim og prinsesse Marie ikke besøkte kronprinsesse Mary og de nyfødte tvillingene på det Rigshospitalet.

Huff! Dette må ha vært en svært skremmende opplevelse for Joachim og Marie. Det er godt å høre at det nå går bra med lille Henrik!

4 kommentarer

Helene

28.01.2011 kl.16:20

Dakar liten :-( Men godt han har det bra nå da <3<3

Kristin

28.01.2011 kl.19:17

Ja, vi får virkelig håpe han har det bra nå, og fortsatt god bedring!

Så typisk pressen å spekulere i om det er uvennskap mellom Frederik og Joachim bare fordi de ikke kom på sykehuset!! De hadde vel mer enn nok med Henrik, men det kunne de jo ikke si til pressen, da hadde de vel fått enda mer å spekulere i...

Pernille

29.01.2011 kl.00:51

stakkars, håper det går bra da :)

Martine

29.01.2011 kl.12:58

Helene og Pernille: Ja, stakkars liten! Vi får håpe det går bra nå, og at det ikke skjer igjen! Det må ha vært en veldig skremmende opplevelse!

Kristin: Ja, ikke sant! Det er veldig typisk - utrolig unødvendig og dårlig gjort! Jeg håper de har lært en lekse nå som de ser hva som faktisk var grunnen til at de ikke kom på sykehuset. Stakkars lille Henrik!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv