hits

Prins Henrik, kronprins Frederik, prins Joachim og prinsesse Marie overvar finalen i håndball-VM for menn

I ettermiddag ble finalen i håndball-VM for menn spilt i Malmö i Sverige. Det var Danmark og Frankrike som møttes i finalen, og på tribunen satt blant andre store deler av den danske kongefamilien. Både prins Henrik, kronprins Frederik, prins Joachim og prinsesse Marie var på plass.

Beklageligvis for danskene endte kampen med tomålstap, 37-35, etter ekstraomganger. Danmark måtte derfor ta til takke med sølvmedalje ettersom Frankrike knepet vant VM-gullet.

Under kampen viste både kronprins Frederik og prins Joachim seg som ivrige tilskuere på tribunen. De heiet ivrig, og reiste seg og jublet når Danmark scoret mål.

Prinsesse Marie derimot tok det hele litt mer med ro. Hun klappet riktignok forsiktig når Danmark scoret, men heiet ikke like intenst som sin ektemann. Det samme gjaldt prins Henrik, som holdt seg litt i bakgrunnen av sine ivrige sønner. Kanskje hadde dette noe med prinsesse Marie og prins Henriks franske bakgrunn å gjøre?!

Mon tro om Danmarks prinsegemal Henrik og prinsesse Marie kanskje innerst inne heiet litt på sitt fødeland Frankrike?! :-)

Her ser dere de danske kongelige på tribunen under dagens håndballfinale!

2 kommentarer

Pernille

30.01.2011 kl.21:21

hehe, morsomt! litt sport i hverdagen er bra for alle. haha

Martine

31.01.2011 kl.10:20

pernille: Hehe, ja det er bra vettu! ;-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv