hits

Storhertug Henri av Luxembourg hasteoperert!

Storhertug Henri (55) av Luxembourg ble i går formiddag innlagt på sykehus og hasteoperert.

Henri følte seg dårlig på morgenen, og skal ha fått et illebefinnende. En ambulanse ble tilkalt til Grand Ducal Palasset, og storhertugen ble i all hast kjørt til sykehuset Hospitalier de Luxemburg sykehuset hvor han akutt ble operert for hjerteproblemer.

Hoffet forteller i en kort melding at storhertug Henris tilstand nå er stabil, men at fembarnsfaren enda ikke er klar for å forlate sykehuset.

Storhertugen skal ha vært gjennom en angioplastikkoperasjon. heldigvis skal operasjonen ha vært en suksess, og Henris tilstand skal ikke være kritisk. Forhåpentligvis kan han forlate sykehuset igjen om noen dager.

Huff, dette var skumle greier! Ting som har med hjertet å gjøre skal man ikke spøke med... Det er godt å høre at storhertug Henri fikk hjelp fort og ble operert, og at operasjonen tilsynelatende var suksessfull.

Jeg ønsker Henri god bedring, og håper at han snart kommer til hektende igjen!

8 kommentarer

ANDREA GAVIN ☆☆☆

05.02.2011 kl.00:31

ikke braa!

Martine

05.02.2011 kl.08:37

Andrea Gavin. Nei :-(

Kristin

05.02.2011 kl.19:27

Nei, hjerteproblemer er så absolutt ikke til å spøke med!! Tror både han og familien har fått seg en støkk nå, men jeg håper han blir bra snart og at han ikke får flere hjerteproblemer.

Pernille

05.02.2011 kl.23:46

oi, så skummelt. ikke bra!

var han ikke syk fra før av heller? bare kom det uten videre?

Martine

06.02.2011 kl.00:37

Kristin: Ja, det får vi virkelig håpe!

Pernille: Han skal visst ikke ha vært syk på forhånd - bare plutselig følt seg dårlig torsdag morgen. Men hjerteproblemer ligger til storhertug Henris familie, så det kan ha vært noe underliggende som forårsaket det. Vi får håpe han slipper unna med mer hjertetrøbbel i fremtiden!

Sophie

06.02.2011 kl.18:58

Vil gjerne vite mer om storhertug-familien!

Pernille

06.02.2011 kl.22:22

hmm, ikke bra! ja vi får håpe det ikke kommer noe mer, og at det ikke er noe farlig :)

Martine

07.02.2011 kl.15:57

Sophie: Jeg skal se om jeg kan få skrevet litt mer om dem jeg! :-)

Pernille: Ja, vi får håpe det!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv