hits

Skisser over fyrst Albert og Charlene Wittstocks bryllup!

Det franske magasinet Point de Vue presenterer ved hjelp av skissetegninger hvordan bryllupet mellom fyrst Albert av Monaco og Charlene Wittstock vil se ut.

Skissetegninge viser hemmelighetene rundt hvordan det vil se ut når Albert og Charlenes store utendørsvielse finner sted i Monaco 2. juli i år.

Slottsplassen foran palasset vil bli gjort om til en katadral. Utendørskatadralen vil ha røde løpere, belysning, 900 hvite stoler med Grimaldi-våpenet på, og selvfølgelig et alter. Det vil også være blomster, i form av roser, liljer og orkidèer, overalt.

Skissene viser også rommet hvor bryllupsmiddagen vil finne sted, og ballsalen hvor brudeparet vil danse sin første dans som mann og kone.

Her ser dere skissene over sommerens store fyrstebryllup i Monaco!

7 kommentarer

Ragnhild :)

22.02.2011 kl.23:17

Så interessant :D

Pernille

22.02.2011 kl.23:46

morsomt! gleder meg jeg nå :D

Martine

23.02.2011 kl.16:41

Ragnhild: Ja, ikke sant! :-)

Pernille: Ja, alltid moro med kongelige bryllup! :-)

23.02.2011 kl.18:53

Så romantisk med utendørs bryllup! Håper bare de har været med seg, da. Men det regner kanskje ikke så mye i Monaco? Jeg vet ikke jeg! ;) Blir nok et storslått bryllup dette her. Og dette bryllupet er det jo en monark som gifter seg også, i motsetning til både Victoria sitt bryllup i fjor og William sitt i april i år. Så jeg tipper deg blir ennå større enn de andre bryllupene, med ennå flere gjester invitert, hvis det i det hele tatt er mulig, da. Grimaldifamilien, er de i slekt med noen andre kongelige forresten? Vet du det?

Kristin

23.02.2011 kl.20:16

Ja, det blir sikkert flott! Jeg må innrømme at da jeg først hørte de skulle gifte seg utendørs, følte jeg meg litt "snytt", og tenkte det kunne ikke bli noe skikkelig bryllup, men det ser det ut som det blir flott likevel. Tanken bak det er jo fin, at flest mulig skal få være med! Været blir nok bra - det er jo ikke drittkalde Norge!!

Jeg vet ikke om de er i slekt med noen andre kongelige, men familien stammer visst fra en munk fra Italia som kom til Monaco allerede på 1200-tallet!

Så forresten Sverre Magnus og Ingrid Alexandra på åpningen av Ski-VM for en stund siden, håper du skriver litt om det Martine! :-)

Martine

23.02.2011 kl.22:01

Anonym: Ja, vi får håpe på fdeilig sommervær! Bryllupet blir nok storslått, ja! Ettersom at det er en monark som gifter seg skulle jo det bare mangle i grunn.. ;-)

Når det gjelder Grimaldi-familien så er de i slekt med andre Europeiske kongefamilien langt tilbake. Jeg er ikke helt sikker på alle slektsbånd, men jeg har lest dette om fyrst Alberts slektsbånd til andre europeiske kongelige:

Fyrst Albert og prins William av Storbritannia er visstnok syvmenninger. Det samme er fyrst Albert og dronning Margrethe av Danmark. Mens fyrst Albert og kronprins Willem-Alexander av Nederland er åttemenninger.

Martine

23.02.2011 kl.22:04

Kristin: Ja, det tenkte jeg først også, men det ser ut til å bli et stort og flott bryllup. Hehe, satser på fint vær, ja! Hadde ikke vært like trygt å satset på ute-bryllup i Norge, nei... ;-)

Et innlegg om kongefamiliens tilstedeværelse ved ski-VMs åpningsseremoni er nå skrevet og lagt ut! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv