hits

Emma Tallulah Behn til stede ved ski-VM i Holmenkollen

Ski-VM blir i disse dager arrangert i Holmenkollen i Oslo. Gullmedaljene raser inn for Norge, og kongefamilien har vært  tilstede hver dag for å heie på Petter Northug, Marit Bjørgen og de andre norske utøverne.

Som vi så under åpningsseremonien var kong Harald og dronning Sonja, samt kronprinsfamilien til stede, men det er ikke bare kongeparet og kronprinsfamilien som er på plass i Holmenkollen for å heie på Norge under Ski-VM. Prinsesse Märtha Louise har også tatt med seg familien til Holmenkollen for å få med seg skifesten.

Det er ikke så ofte vi ser prinsesse Märtha Louises døtre i offentligheten, men en gang i blant dukker de opp. På søndag var Märtha og Aris yngste datter Emma Tallulah (2) blant tilskuerne på kongetribunen i Holmenkollen sammen med mamma Märtha og pappa Ari, samt kongeparet og kronprinsparet.

Se bilder av lille søte Emma Tallulah Behn på kongetribunen ved Ski-VM i Holmenkollen her!

3 kommentarer

Kristin

01.03.2011 kl.20:42

Fine bilder, og veldig hyggelig å se Emma Tallulah igjen! Det var jammen på tide!!!! Men det var litt vel mye rosa klær synes jeg....

Jeg er vel egentlig mer interessert i Ingrid Alexandra og Sverre Magnus, så jeg hadde blitt kjempeglad om du kunne lagt ut noen bilder av dem også om mulig! :-) :-)

Pernille

02.03.2011 kl.13:44

det er ikke ofte vi får sett dem nei.. det er dumt, men når vi ser dem er det jo ekstra morsomt!

Emma Tallulah er jo kjempesøt da :D

Martine

02.03.2011 kl.15:12

Kristin: Det kan jeg vettu! :-) Kommer bilder av Ingrid Alexandra og Sverre Magnus snart! :-)

Pernille: Ja, det er sant! Hun er kjempesøt! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv