hits

Prinsesse Ingrid Alexandra lagde VM-figur av Marit Bjørgen

Prinsesse Ingrid Alexandra har laget en flott pappfigur av VM-dronningen Marit Bjørgen. Figuren ser du over, sammen med originalen. Ser du likheten? :-)

Kronprinsparet postet i dag dette bildet av figuren prinsesse Ingrid Alexandra har lagd av Marit Bjørgen på sin Facebook-side. Sammen med bildet postet de denne teksten:

"Ingrid Alexandra har laget denne figuren av Marit Bjørgen. Hun lurer på om andre barn har laget noen VM-ting?"

Kronprinsfamilien har vært veldig aktive under ski-VM i Oslo og har fått med seg flere øvelser og medaljesermonier. På lørdag var gullvinner Marit Bjørgen oppe på kongetribunen og snakket med kongefamilien. Hun fikk klem og tegning da hun hilste på prinsesse Ingrid Alexandra, og kanskje er det dette møtet som har inspirert den lille prinsessen til å lage kunstverket?

Besøkene i Holmenkollen og alle medaljene til Norge, og spesielt gullmedaljene til Marit Bjørgen, har tydeligvis gjort inntrykk på prinsesse Ingrid Alexandra. Jeg synes det er kjempesøtt at hun har laget en figur av Marit Bjørgen - fin er den også! :-) Jeg synes også det er veldig artig at kronprinsparet deler slikt med oss på sin Facebook-side.

Hva synes du om figuren prinsesse Ingrid Alexandra har laget av Marit Bjørgen? Er den ikke fin?!

7 kommentarer

Criminal Minds Norway

02.03.2011 kl.20:05

Synes den er kjempefin jeg :-)

Jeg så også det svenske kronprinsparet der på medaljeutdelingen for dagens Sprint :)

Martine

02.03.2011 kl.21:14

Annelies: Ja, det synes jeg også! :-) Det svenske kronprinsesseparet er på plass i Oslo nå, ja, og senere i uken kommer også det svenske kongeparet. Jeg skal prøve å få lagt ut litt flere bilder etter hvert!

Kristin

02.03.2011 kl.23:16

Kjempefin figur, riktig søt er den! Fikk hun ikke en tegning også? Jeg mener jeg så Bjørgen med en tegning av et norsk flagg etter at hun hadde hilst på kongebarna, som hun ikke hadde før hun kom opp på kongetribunen, så da tenkte jeg hun sikkert hadde fått den av Ingrid Alexandra eller Maud Angelica?

Helene

03.03.2011 kl.08:26

Så søt!! Det så virkelig ut som om Marit Bjørgen ble glad for figuren hun fikk av Ingrid Alexandra:) Jeg så også det kronprinsesse Victoria og prins Daniel på TV. Tror egentlig det var meningen at de skulle komme tredje mars, men de følte vel at de måtte se på premieutdelingen når svenskene vant :)

Martine

04.03.2011 kl.15:52

Kristin: Jo, det stemmer! Jeg tror både Ingrid Alexandra og Sverre Magnus hadde lagd tegninger til Marit Bjørgen. Hyggelig gjort! :-)

Helene: Det stemmer! Victoria og Daniel skulle egentlig ikke delta før 3. mars, men de følte nok for å se sine landsmenn motta sine gullmedaljer på Universitetsplassen! :-)

Pernille

06.03.2011 kl.14:19

søtt :D

Martine

07.03.2011 kl.07:21

Pernille: Ja! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv