hits

Kronprins Haakon som løypevakt under ski-VM

I tillegg til å heie på de norske utøverne fra kongetribunen under ski-VM, har kronprins Haakon også vært ute blant folket i skiløypene.

Lørdag var kronprins Haakon løypevakt under tremila for kvinner, og han gjorde en god innstas - liksom de 2 200 andre frivillige har gjort i løpet av ski-VM i Oslo.

Et par venner av meg, Maren og Magnus, satt på "Gratishaugen", eller "VM-haugen" som den også har blitt kalt, under lørdagens løp, og plutselig fikk de øye på kronprinsen rett foran seg. Kronprins Haakon var løypevakt og gikk rundt på langrennsstadion sammen med flere andre løypevakter, og så til at alt gikk som det skulle blant de mange tusen publikummerne som hadde møtt opp i Holmenkollen denne dagen.

Her ser dere noen bilder av kronprins Haakon som løypevakt under tremila for kvinner på lørdag!Kronprins Haakon stilte opp som løypevakt under lørdagens 30 km for kvinner


Kronprins Haakon dukket plutselig opp som løypevakt ved "Gratishaugen" på lørdag


Kronprins Haakon som løypevakt


Kronprins Haakon stilte opp som løypevakt sammen med andre frivillige

Jeg synes kongefamilien har gjort en UTROLIG god jobb som representanter for Norge under hele ski-VM. De har stilt opp hver eneste dag, og med entusiasme og ekte idrettsglede heiet frem de norske utøverne. (Bare se de flotte bildene av de norske kongelige sammen med sine svenske og danske kollegaer tatt under VM her.) I tillegg har de tatt i mot alle vinnerne på kongetribunen, og de har også stilt opp som medalje-overrekker og i går var det kronprins Haakon som skøyt i gang mennenes femmil.

I tillegg har kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit vært å besøkt de frivillige under ski-VM, for å se hvordan de arbeider og for å takke og rose dem for den flotte jobben de gjør. Og kronprins Haakon har altså også stilt opp som løypevakt selv, og dermed bidratt på samme måte som "vanlige" folk.

Alt dette er bevis på hvor flott kongefamilie vi har i Norge. De er folkelige med ekte engasjement, og de stiller virkelig opp for det norske folk.

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Vi i Norge kan være utrolig stolte over vår flotte kongefamilie! Vi kunne ikke hatt noen bedre!

 

Bilder: Magnus Fredriksen

10 kommentarer

Maren

07.03.2011 kl.18:23

Moro!!

Martine

07.03.2011 kl.18:26

Maren: Ja! :-)

08.03.2011 kl.10:28

Enig med deg, de har gjort en utrolig bra jobb under VM! Vi må være stolte, ja :D

Elisabeth

08.03.2011 kl.10:59

De satte farge på tv skjermen da de gliste og heiet! :)

Martine

08.03.2011 kl.15:37

Anonym: Ja, virkelig!

Elisbeth: Ja, det var artig å se dem så engasjerte og glade! :-)

åse

09.03.2011 kl.20:50

enig! dei gir utruleg mykje av seg sjølv, og brenn verkeleg for folket og idretten!

Christiane

10.03.2011 kl.01:36

Jeg er helt enig - de har gjort en kjempeinnsats! Jeg var en av de heldige som faktisk fikk hilse på kronprinsen før tremila!! Utrolig kjekt :D

Martine

10.03.2011 kl.14:12

åse: Ja, virkelig!

Christiane: Åhh, så moro! :-) Sto du på "Gratishaugen" eller?

Christiane

11.03.2011 kl.23:24

Ja det va heilt fantastisk! Nei, eg sto litt nerfor Frognerseteren, lure på om de kallte det for korketrekkeren? Det va i alle sall i en stor sving etter Frognerseteren.

Martine

12.03.2011 kl.16:16

Christiane: Det kan jeg tenke meg! Ja, det kan stemme at det var i korketrekkeren! Så utrolig artig!! :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv