hits

Prins William og Kate Middletons bryllup: Disse kommer fra Norge, Danmark, Sverige og Nederland

Bryllupet mellom prins William og Kate Middleton 29. april nærmer seg med stormskritt, og nå begynner bekreftelsene å komme rundt hvem av Europas kongelige som har mottatt bryllupsinvitasjon og takket ja.

Både det norske, svenske, danske og nederlandske hoffet har nå bekreftet hvilke som blir å se som bryllupsgjester i London om en drøy måned.

Disse kongelige fra Norge, Danmark, Sverige og Nederland blir gjester i prins William og Kate Middletons bryllup:

Norge: Kong Harald og dronning Sonja

Danmark: Dronning Margrethe og prins Henrik

Sverige: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Nederland: Kronprins Willem-Alexander og kronprinsesse Maxima  

Jeg blir mer og mer overbevist om at hvert av kongehusene har fått invitasjon til to personer, og at de selv velger hvem som drar i bryllupet.

Norge og Danmark sender altså sine regentpar, mens Sverige og Nederland sender sine kronprins-/ kronprinsessepar til bryllupet mellom prins William og Kate Middleton.

7 kommentarer

15.03.2011 kl.17:11

Jeg tror også det er slik som du sier, at de får invitasjon til to personer og at de selv bestemmer hvem som skal gå!:D Gleder meg til bryllupet!:D

Kristin

15.03.2011 kl.21:30

Ja, det tror jeg også.

Jeg ser at Se og Hør har laget en sak på det, og vil ha det til at Haakon og MM ikke er invitert, at de ikke er god nok etc., husker ikke helt. Kjøpte ikke bladet fordi jeg ble så irritert, både over det og forsidesaken om ML!

Både Norge og Danmark sender regentparene, og de er jo høyere i rang, og Prins William er jo tross alt tronfølger. Hvorfor Silvia og Carl Gustaf ikke drar kan man jo spekulere i, men kanskje de vil holde en lav profil etter avsløringene som kom i høst? Kanskje Silvia ikke orker å delta i et BRYLLUP sammen med han som skal ha bedratt henne? At det er kronprinsparet i Nederland som drar henger nok sammen med at det dagen etter, 30. april, er Koninginnendag i Nederland, Dronningens dag, deres nasjonaldag. Da bør nok regenten helst være i landet! Min veninne i N.land likte ikke at det ble 29. april pga dette, men nå vet vi jo at det ikke blir mange fra hvert land.

Amina

16.03.2011 kl.01:02

Her ble det jo en fin blanding av hvem som kommer. Noen må holde fortet hjemme og og da synes jeg det er fint at haakon og mette marit blir hjemme:)

Hadde litt problemer med å legge meg så jeg lagde en youtube video av vårt kronprinspar. Vennligst sjekk den ut og si hva dere synes:)

http://www.youtube.com/watch?v=2gjEr1960Ro

Et spørsmål til deg Martine. Dette med copy right er jeg veldig usikker på, men krediterte det kongelige hoff for bildene. Mange av dem er deres. Blir det riktig å gjøre det på den måten?

Martine

16.03.2011 kl.08:41

Anonym: Ja, og det er jo i grunn en grei måte å gjøre det på, det!

Kristin: Er det mulig..?! Typisk Se og Hør!! Det er mye mulig det svenske kongeparet vil holde en lav profil etter de pinlige avsløringene, ja! :/ Og du har nok rett i at det nederlandske kronprinsparet drar i stedet for dronningen pga Koninginnendag - det tenkte jeg ikke på! :-)

Martine

16.03.2011 kl.08:47

Amina: Ja, det ble i grunn en fin blanding kongeligheter dette!

Åh, så fin video du har laget! :-) Nydelige bilder av vårt flotte kronprinspar med nydelig sang til!

Ja, jeg tror det blir riktig. At du skriver at det er deres bilder (slik du har gjort). Er ikke 100 % sikker selv, men tror det er slik.

Helene

16.03.2011 kl.16:29

Syns det er veldig fint at fra Maxima & Willhelm- Alexander og Victoria og Daniel representerer landet sitt, sånn at det ikke bare kommer gjester fra den "eldre" generasjonen, for som du skrev i et eldre innlegg så skal jo Kate og William regjere samtidig som Europas kronprins- og kronprinsessepar og derfor er det jo trolig de som kommer til å jobbe mest sammen i fremtidig ;-)

Nydelig blogg, Martine! Leser den hver dag <33

Martine

16.03.2011 kl.17:34

Helene: Helt enig!! Tusen takk, Helene! Veldig hyggelig å høre! :-) :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv