hits

Fyrst Albert og Charlene Wittstocks offisielle bryllupsside lansert!

Fyrst Albert og Charlene Wittstocks egen offisielle bryllupsnettside er nå lansert.

Fyrst Albert av Monaco og Charlene Wittstock gifter seg 1. og 2. juli, og i den forbindelse er nå en offisiell bryllupsside lansert. På nettsiden kan du følge Albert og Charlenes vei frem mot deres store dag om 3,5 måned.

Bryllupssiden inneholder blant annet nyttig informasjon om bryllupet og brudeparets biografier. Små og store nyheter rundt bryllupet blir også regelmessig publisert her.

Du kommer til fyrst Albert og Charlene Wittstocks bryllupsside ved å klikke her!

3 kommentarer

Criminal Minds Norway

17.03.2011 kl.20:35

Jeg gleder meg til bryllupet ! Charlene er utrolig vakker <3

Kristin

17.03.2011 kl.21:22

Samme her, jeg gleder meg også til dette bryllupet, det er jo en regent som gifter seg, selv om riket hans er mindre enn min hjemby! Ja, Charlene er både vakker og elegant, og er ikke så ulik Fyrstinne Grace også.

Martine

19.03.2011 kl.09:18

Annelies: Det gjør jeg også! :-)

Kristin: Hehe, ja regjent er han tross alt! ;-) Helt sant!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv