hits

Prins Sverre Magnus på båtmesse med pappa!

Prins Sverre Magnus (5) var i går på båtmesse med pappa kronprins Haakon.

Sverre Magnus var med sin pappa på messen "Sjøen for alle" på Varemessen i Lillestrøm. Båtmessen arrangeres av båtbransjeforbundet NORBOAT, og kronprinsen og prinsen fikk i går se årets båtnyheter.

Lille prins Sverre Magnus var pent antrukket i sorte penbukser, blå skorte og brun blazer. Litt utålmodig ble femåringen av å stå for lenge på ett sted - da dro og halte Sverre Magnus pappa Haakon i armen. Den lille prinsen så imidlertid ut til å trives da han fikk se på krabber og gå ombord i en stor båt...

Se bildene av prins Sverre Magnus på båtmesse med pappa Haakon her!

Er han ikke søt?!

5 kommentarer

19.03.2011 kl.14:25

Så skjønn!! :D Han er jo bare helt herlig:P

Marte

19.03.2011 kl.14:59

Utrolig søt! :) Han ligner litt på far sin syns jeg:) Hihi. Jeg har "matematikk 2 for ungdomstrinnet" og "musikk 1" dette året, og har planer om å fortsette med musikk i Halden. :)
Har våren kommet på østlandet ennå eller?

Kristin

19.03.2011 kl.19:28

Ja, han er kjempesøt! Helt herlig! Likner mer på mor enn far synes jeg, men det er kanskje på grunn av det lyse håret? Jeg synes han ser litt "gammelmodig" ut i brun blazer, men det er kanskje fordi jeg ikke liker hverken brunt eller blazerjakker.... Den blå skjorten kledde han iallefall veldig godt!

Martine

20.03.2011 kl.23:27

Anonym: Ja, helt herlig!! :-)

Kristin: Jeg synes også han er ganske lik sin mor! Utrolig søt liten gutt! :-)

Martine

20.03.2011 kl.23:29

Marte: Så spennede da! Høres bra ut! Det blir vel litt rart å plutselig skulle begynne påp ny skole, men det blir nok veldig bra!! :-) Tja, våren begynner så smått å komme her nå om dagen, men det er fortsatt masse snø liggende... Hva med Trondheim? Har våren kommet der, eller er det fortsatt vinterlig vær? :-)

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv