hits

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit gjester i fyrst Albert og Charlene Wittstocks bryllup!

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit har mottatt og takket ja til fyrst Albert og Charlene Wittstocks bryllupsinvitasjon.

Mens det er kong Harald og dronning Sonja som vil være den norske kongefamiliens representanter i bryllupet mellom prins William og Kate Middleton i London 29. april, så er det kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit som vil representere den norske kongefamilien ved årets andre store kongelige bryllup.

Fyrst Albert av Monaco gifter seg med sin Charlene Wittstock i Monaco 1. og 2. juli, og vårt flotte kronprinspar vil være blant gjestene i det storslåtte fyrstebryllupet. Dette bekreftet Slottet i dag.

Haakon og Mette-Marit vil trolig være gjester både ved den borgerlige vielsen 1. juli og den religiøse vielsen 2. juli, samt ved de store festene i forbindelse med bryllupet.

Dette var gode nyheter! Jeg synes det er hyggelig at kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit vil representere den norske kongefamilien i dette bryllupet, ettersom det er kong Harald og dronning Sonja som drar i prins William og Kate Middletons bryllup i april.

Jeg gleder meg til å se vårt flotte kronprinspar blant gjestene i fyrstebryllupet i juli!

Hva synes du om at det er kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit som vil representere den norske kongefamilien ved fyrst Albert og Charlene Wittstocks bryllup?

11 kommentarer

Kristin

21.03.2011 kl.15:46

Kjempeflott at de skal representere Norge! Likevel, litt rart at ikke Kongeparet deltar i et regentbryllup, og at ikke Kronprinsparet ikke deltar i et tronfølgerbryllup...?

Se og Hør har vært ufine nok en gang, på nettsiden har de laget en ny "sak" på dette....

21.03.2011 kl.16:01

Jeg synes det er kjempe bra at de skal representere Norge! Gøy altså!:P:D

Martine

21.03.2011 kl.16:09

Kristin: Ja, jeg er enig! Det hadde vel i grunn vært mer naturlig at det hadde vært omvendt.. Men, men.. Flott blir det hvertfall å se både kongeparet og kronprinsparet representere i bryllup dette året! :-)

Huff, det forundrer meg ikke! Typisk Se og Hør!!

Martine

21.03.2011 kl.16:10

Anonym: Ja, det synes jeg også! :-)

henriette

21.03.2011 kl.18:25

Enig med Kristin. Det er vel ikke så veldig ofte en regjerende monark gifter seg, og når det først skjer er det naturlig at kongeparet representerer Norge. Albert og Charlene, som er på alder med MIN foreldergenerasjon (Harald og Sonja er i min besteforeldergenerasjon sånn aldersmessig), hadde sikkert hatt det vel så hyggelig med kongeparet vårt på festen. Mens William og Kate sikkert har det gøyere på festen med Haakon og Mette Marit som gjester, enn vårt FLOTTE kongepar.

Martine

21.03.2011 kl.22:28

henriette: Jeg er helt enig! Men jeg mener at når det nå først er slik at det er kongeparet som drar i William og Kates bryllup, så er det flott at kronprinsparet får dra i Albert og Charlenes bryllup. Dermed får vi se både vårt flotte kongepar og vårt vakre kronprinspar i store kongelige bryllup dette året!

Astrid

23.03.2011 kl.20:43

tror du at du kan finne ut hvem som kommer fra de andre kongehusene?

pernille

23.03.2011 kl.22:35

blir morsomt med bryllup! ikke så lenge til nå :)

Martine

25.03.2011 kl.10:20

Astrid: Så vidt jeg vet er det ikke bekreftet enda hvem som kommer fra de andre kongehusene. Men jeg skal selvfølgelig gi dere beskjed om det når jeg vet noe mer! :-)

pernille: Ja, det blir artig! Ikke så lenge til nå, nei...

Margaret Konow Lund

08.04.2011 kl.20:48

Hei! Du er så flink til å skafffe vakre bilder så jeg bloir helt rørt. Nå venter jeg på bildene fra England og fra Monaco. Kan du skaffe noen bilder fra fyrsteparret i Lichtenstein og data om dem.

Hva med noen opplysninger om prinsesse Margareta Ambler? På forhånd takk.

Martine

09.04.2011 kl.11:25

Margaret: Åh, takk for det! :-) Jeg også gleder meg veldig til bildene fra bryllupene i England og Monaco! Nå er det jo absolutt ikke lenge igjen til William og Kates bryllup! Jeg skal oppdatere dere her på bloggen underveis, så følg med! :-)

Ja, det kan jeg! Jeg rekker det nok ikke før påske, men etter påske så skal jeg skal jeg prøve å få lagt et innlegg om fyrsteparet i Lichtenstein og et innlegg om prinsesse Margareta, fru Ambler.

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv