hits

1 måned til prins William og Kate Middletons bryllup: Frimerker utgis i anledning bryllupet

I dag er det 1 måned igjen til bryllupet mellom prins William og Kate Middleton! I dag ble også frimerker som utgis i forbindelse med prins William og Kate Middletons bryllup, avduket.

Royal Mail utgir to frimerker  i anledning prins William og Kate Middletons bryllup 29. april.

Frimerkene har det kommende brudeparet som motiv, og det er de offisielle forlovelsesbildene som har blitt til frimerker.

Frimerkene vil være i salg fra dronning Elizabeths fødselsdag 21. april, men kan bestilles fra Royal Mails nettside allerede 7. april.

Her ser dere frimerkene med prins William og Kate Middleton som motiv!

Jeg synes frimerkene er flotte, med et vakkert kommende brudepar som motiv! Hva synes du om frimerkene?

5 kommentarer

Kristin

29.03.2011 kl.23:13

Veldig fine!!! Skulle gjerne hatt de frimerkene i samlingen! Jeg samler på kongelige frimerker og postkort, noen andre som også gjør det?

Criminal Minds Norway

30.03.2011 kl.15:34

Wow, de var veldig fine ! :) Hadde vært kult å ha dem hvis man samler på slikt :)

Martine

31.03.2011 kl.17:47

Kristin: Jeg har en del postkort, men jeg i grunn ingen samler. Så artig at du samler på frimerker og postkort! Har du en stor samling?

Annelies: Jeg dynes også de var veldig fine!

Kristin

31.03.2011 kl.20:22

Jeg har en ganske stor samlig postkort, men jeg samler på alle typer motiver. Jeg fikk et postkortalbum da jeg var ca 10 år, og da begynte jeg å samle. Tror jeg har ca 2-3000 kort, men ikke så mange kongelige kort, ca 200 kanskje. Jeg kjøper alltid postkort når jeg på tur, det er en billig souvenir, og tar ikke stor plass hjemme heller. Frimerker har jeg ikke så mange av, jeg kjøper kongelige frimerker hvis jeg synes de er fine og ikke så dyre. Jeg bestiller fra utlandet hvis det ikke er norske da.

Martine

01.04.2011 kl.09:56

Kristin: Imponerende! :-) Det er helt sant - postkort er flotte og billige suvenirer!

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv