hits

Madeleine og Silvia med Childhood Foundation i Florida

Prinsesse Madeleine og dronning Siliva har de siste dagene vært på prosjektreise med World Childhood Foundation i Florida.

Dronning Silvia har  vært influensasyk, og har de siste par ukene vært nødt til å stille inn sine oppdrag. Nå er hun imidlertid endelig frisk igjen, og kunne derfor være med på prosjekreisen med Childhood sammen med sin yngste datter i Florida.

Her ser dere de flotte bildene av dronning Silvia og prinsesse Madeleine i Florida!

 
Dronning Silvia                                            Prinsesse Madeleine


Mor og datter - Silvia og Madeleine


Vakre prinsesse Madeleine


Silvia og Madelene med representanter fra Childhood USA

  
Prinsesse Madeleine mottok et flott bilde da hun besøkte Kristi House i Miami

  
 Madeleine og Silvia besøkte Svenska Kyrkan i Boca Raton


Mange svensker hadde møttopp for å et glimt av dronningen og prinsessen, noen gav også blomster

  
En blid og frisk dronning Silvia                          Dronning Silvia og prinsesse Madeleine

4 kommentarer

Criminal Minds Norway

06.04.2011 kl.15:20

De er begge så pene ! :D

Martine

08.04.2011 kl.13:06

Annelies: Ja, de er to flotte damer!

Kristin

08.04.2011 kl.19:33

Å fy flate! Madeleine har en fantastisk flott hårfarge!! En slags blanding av honning og karamell! Tror nok hun har farget det, eller stripet det, men det ser iallefall helt naturlig ut! Flott kjole har hun også, men har hun lagt litt på seg? Har hørt om flere som har lagt på seg etter opphold i USA!

Martine

09.04.2011 kl.11:12

Kristin: Helt enig! Her synes jeg Madeleine har en utrolig flott hårfarge, som kler henne kjempegodt! Ja, jeg tror nok hun har stripet håret litt! Ja, hun har helt klart lagt på seg litt etter at hun flyttet til New York, men slik jeg ser det tror jeg hun har gått litt ned i vekt igjen nå i det siste, selv om hun fortsatt ligger litt over sin egen "normalvekt". F.eks. synes jeg hun så "kraftigere" ut ved Røde Kors-ballet med Donald Trump i Florida i januar: http://svenskdam.se/2011/01/prinsessan-madeleine-pa-bal-med-donald-trump/

Skriv en ny kommentar

Martine

Martine

29, Fredrikstad

Velkommen til Martines Kongelige Blogg - en blogg med nyheter, sladder og fakta om Europas kongelige! Jeg heter Martine, er 23 år og utdannet allmennlærer. Jeg kommer fra Fredrikstad, men bor og jobber i Oslo. Håper du liker bloggen min! Legg gjerne igjen en kommentar - det synes jeg er hyggelig! Kom også gjerne med forslag om hva DU vil at jeg skal skrive mer om! Kontakt: martine_mo@hotmail.com

Kategorier

Arkiv